Widok
Wynajem sali z kucharkami koszta
Witam Was serdecznie! Chciałabym się zaptyać ile musze zaplanowac wydatku na jedzenie jesli zdecyduje się na wynajenciu sali z kucharkami? Tak, aby potraw byłyło sporo i różnorodnych.
Może któraś z Was oragnizowała wesele z wynajeciem sali i kucharek? Jakie koszta wam wyszły? Niewiem jak kosztorys rozpisac...
Może jakieś propozycje sal, kucharek itp.?
Pozdrwionka!
Może któraś z Was oragnizowała wesele z wynajeciem sali i kucharek? Jakie koszta wam wyszły? Niewiem jak kosztorys rozpisac...
Może jakieś propozycje sal, kucharek itp.?
Pozdrwionka!
My wynajmujemy remizę strażacką w Bolszewie. Jej koszt to ok.1500 zł plus opłaty (to co zużyjecie - prąd i woda).
Kucharkę mamy, która liczy koszt od liczby osób - 110 zł za osobę - w to wliczone są napoje, ciasta i tort, więc ogólnie wyjdzie nam kilka tysięcy taniej niż gdybyśmy robili wesele w restauracji. Ta kucharka ma też swoje kelnerki w osobę do zmywania (wliczone w ten koszt 110 zł/osoba).
Kucharka jest sprawdzona - jedzenia bardzo dużo i bardzo smacznie :)
Kucharkę mamy, która liczy koszt od liczby osób - 110 zł za osobę - w to wliczone są napoje, ciasta i tort, więc ogólnie wyjdzie nam kilka tysięcy taniej niż gdybyśmy robili wesele w restauracji. Ta kucharka ma też swoje kelnerki w osobę do zmywania (wliczone w ten koszt 110 zł/osoba).
Kucharka jest sprawdzona - jedzenia bardzo dużo i bardzo smacznie :)
siemka jeśli chodzi o kucharza z okolic Wejherowa to jest taki super pan dojedzie wszędzie i nie jest drogi jak na swoje umiejętności o ile pamiętam . Nawet miał swój sprzęt wrazie jakieś awarji, a na ok 70 os. robił mi wesele w remizie w Bolszewie to koszt ok 1700 zł sama kuchnia to nr. pana Tomka 605-209-133 naprawde polecam !!!!!!!!!
Dziewczyny ja miałam wesele 6 lat temu właśnie w remizie w Bolszewie. To naprawdę fajne i ładne miejsce - wtedy za moich czasów sala co roku była malowana przed sezonem weselnym, jest duża dobrze wyposażona kuchnia, duży praktyczny taras i na samej sali było ładnie tj. ładne krzesła i stoły. Nie wiem czy coś się zmieniło, ale ja to miejsce polecam. Miałam kucharkę która gotowała i piekła ciasta łącznie z tortem także my tylko napoje i alkohole kupowaliśmy no i sami dekorację robiliśmy - ale to była świetna zabawa (dwa dni przyjeżdżaliśmy tam z przyjaciółmi, ćwiczyliśmy na sali walca itp.). I w pobliżu jest ładne miejsce na plener zdjęciowy :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Warto samodzielnie wynająć kucharkę. Już chyba nawet pisałam, ale zobaczcie - http://top-ogloszenia.net/Serwis-Uslugi-Gastronomiczne-19-133 Te panie potrafią gotować i mają naprawdę niskie ceny, więc same pozytywy ;-)