Widok
Wypadanie włosów
Dziewczyny znacie może jakiś sposób-ratunek na wypadanie włosów. Od pięciu miesięcy karmię synka piersią. w czasie ciąży włosy miałam piękne i lśniące a teraz strasznie wypadają; podczas mycia, czesania. Najgorsze że znajduję je wszędzie nawet w pieluszce dziecka. Boję się że on w końcu zje jakiegoś mojego włosa.
Ja mam to samo od 4 msc, ale widzę że już troszkę mniej wypada. Niestety taka już natura że w ciąży piękne mamy włosy a po ciąży już nie. Włosy zawsze nam wypadają ale w czasie ciąży nie więc po ciąży jakby nadrabia się ten okres niewypadania włosów i dlatego ich tyle leci i to jest norma. Mnie też to denerwuje, biorę witaminki ale włosy też są wszędzie i moja mała już niejednokrotnie je zjadła i wydaliła i nic się jej nie stało.
mi tez strasznie wypadaly wlosy , doszlo do tego ze z przodu nie mialam ich wcale, po 5 misiacach przestalam karmic i dostalam odpowiednie tabletki, przyczyna byla tez anemia i bardzo bardzo duza burza hormonow, juz po tygodniu kuracji mialam taki meszek i wlosy szybko rosly, ja mam to chyba po mamie, ona po ciazach tez zawsze mnostwo wlosow stracila, teraz jestem w drugiej ciazy, po dwuch latach mam fajne wlosy i strasznie sie boje co to znowu bedzie....