Widok

Wypłaty 500+ cz.2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
-caroca ale Gdynia czy Gdańsk?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dostałam taką samą odpowiedź. Mam cichą nadzieję że może w tym tygodniu i kaska będzie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wjecie kiedy cieplewo placi moze ktos dostal
Skladane 08.04. W Gdansku.mopr.na dwoje.cisza....jak dobrze ma Pani,ktora skladala 16.maja i juz dostala....
Gdynia nie udziela żadnych info, nawet nie ma adresu mailowy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
I co z tego ,ze w Gdansku jest skoro do wszystkich wysylaja taka sama odpowiedz
Gdańsk płaci co dwa dni a Gdynia ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
User_1386..... Gdynia płaci między 10 a 15 i między 25 a 30 :-). Ale jak dostaniesz decyzję to będzie napisane, że wypłata każdego miesiąca między 10 a 15 :-). Sama nie mam jeszcze decyzji ale kilka dziewczyn już pisało o decyzjach w Gdynii.
Czy ktoś składał w drugiej połowie kwietnia i dostał kasę?
Gdańsk
Ja składałam w Gdyni, przez mBank, 4 kwietnia. 10 mają dostałam przelew za dwa miesiące, decyzja doszła po tygodniu od otrzymania przelewu. Składałam na pierwsze i drugie dziecko. Wszystko sprawnie, szybko i bez problemu. W razie pytań dzwoniłam do urzędu i bez żadnego problemu otrzymałam od milej pani pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pozostaje czekać. Głowa muru nie przebijemy. Jutro 10 Gdynia płaci świadczenia rodzinne miałam nadzieję że może teraz wpłynie 500+ na pierwsze i drugie dziecko ale przestałam się łudzić. Wniosek s kladalam 20.04 więc ze spokojem czekam na lipiec;)
http://www.strefabiznesu.dziennikbaltycki.pl/artykul/o-pieniadze-z-programu-500-plus-warto-wystapic-przed-lipcem-2016-r. Propoganda.niby wszystko super.niby w Gdansku czeka sie 1,5miesiaca,......skladalam 04.kwietnia,czekam ponad dwa miesiace.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest ktoś taki jak ja?

Jest ktoś taki jak ja??? wniosek zło,zony 2 kwietnia, na 2-gie dziecko - przez mBank i NIC!

Czy ktoś czeka dłuzej niż ja?
ja składałam 6 kwietnia- dziś informacja @ ze wniosek jest w weryfikacji ( cokolwiek to znaczy c;)
Tak wniosek złożony 2.04 przez alior bank. Cisza do tej pory brak decyzji i pieniążków.Gdynia

cieplewo

czy ktos dostal z ieplewa
A tu ktos pisal ze skladal 16.MAJA i dostal juz za dwa miesiace....gdzie tu logika
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak moja siostra składała 16 maja a ja 2 kwietnia i dostałyśmy kase w ten sam dzień 7 czerwiec i ona i ja na perwsze i drugie dziecko Gdańsk decyzji brak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj odp mi na maila ze w poniedziałek zapadła decyzja odnośnie mojego wniosku. Mam czekać na decyzję poczta . Wniosek skladalam 04.04 osobiście. Kasy nie widać. Gdansk

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry