Widok

Wypłaty 500+ cz.2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gdańsk
Składane 5 kwietnia na drugie dziecko w um 2 maja 1 wypłata 24 maja 2
Decyzja po 2 tyg od 1 wypłaty
Nie pobieram żadnych świadczeń czyli to poprostu loteria
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przeżywacie te 500 zł. Paść można czytając te komentarze, tyle walki na forum o nędzne 500 zł. Przecież to są grosze..., a komentujecie jakby to było 10.000 zł. Po 500 zł to schylać się nawet by mi nie chciało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
może Tobie by sie nie chciało...dla Mojej Córki to bardzo dużo..."zastrzyk" pieniędzy, za które będzie miała dodatkowa rehabilitacje...dla mnie 500+ daje szanse na rehabilitacje i leki, na które do tej pory nie było mnie stać... tyle w temacie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rozumiem ze dla wielu to duża suma. Porównując do średniej krajowej to znaczący przypływ gotówki. Nie rozumiem tylko tego stękania źe ktoś już dostał a inny jeszcze nie. ... Zgodnie z ustawą dostaną wszyscy którzy spełnia jakieś tam warunki wiec pozostaje tylko cierpliwie czekać a nie sprawdzać 4 razy dziennie stan konta plus dopytywac na forum kto z jakiego miasta i kiedy już dostał. Na każdego przyjdzie kolej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pobieram rodzinne wniosek składany 5 kwietnia ani pieniążków ani decyzji napisałam @ i cały czas w weryfikacji także to chyba loteria . Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam
Jeśli chodzi o Gdańsk to od czerwca 500+ obsługuje tylko punkt na 3maja i tam są wszystkie wnioski. Jeśli ktoś ma inne zasiłki /dodatki to jego wniosek 500+ jest obsługiwany przez punkt na powstańców. Nr Tel wg tzw "literki" są na powstańców, dlatego tam nie mają po co dzwonić osoby które nie mają innych zasiłków /dodatków :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja skladalam 4maja Gdansk Powstancow Warszawskich na drugie i trzecie dziecko nadal cisza czy ktos juz dostal z maja jakas decyzje lub kase
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haloooo co tam dzisiaj na bojowym froncie?;) jakas nadzieja na pobudka Gdyni z zimowego snu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdynia.
Ja dostałam przelew w piątek wraz z rodzinnym.
To już u mnie 3 przelew z 500+
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy Cieplewo wypłaca w czerwcu, czy oni mają jakieś konkretne dni wypłat?
Ma! ja też składałam 04.04. Gdansk - dostałam kasę pod koniec maja - za 2 miesiące a po ok, 10 dniach przyszła decyzja
na jaki adres email mozna kontaktowac sie w Gdańsku??
500plus@mopr.gda.pl

wystarczy przesledzic wczesniejsze odpowiedzi.....
daj znać jeśli dostaniesz inną odpowiedź niż ta szablonowa...
ja dostalam inną Agusia, nie jest tak że każdy dostaje szablonową.

A ty kiedy składałaś na małego?
początek kwietnia :) osobiście :) i dalej nic :)

Na początku czerwca mało sympatyczna Pani z Powstańców Warszawskich, obsługująca literkę "x" nawet mnie nie poinformowała, że powinnam info szukać na 3Maja skoro nie pobieram zasiłków... To 1985sloneczko napisała tutaj wczoraj...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz ja tez nie pobieram zadnych zasilkow a dziś do mnie dzwonili w sprawie 500 + i wszelkie sprawy mam zalatwiac na powstańcow warszawskich.
ile czekaliscie po wydaniu decyzji na przelew gdansk 2 dziecko decyzjie mam z 25 maja 10 przyszla poczta
Gdynia , byłam dziś dowiedzieć się co z moim wnioskiem i dowiedziałam się że wczoraj zapadła decyzja, tak więc zostało mi czekanie na pieniądze a ile czasu ten nikt nie wie
Jak zapadła decyzja to może z następną transzą już zrobią przelew...ja po cichu też na to liczę...nie byłam jeszcze pytać co z moim wnioskiem z 12 kwietnia ale jak okaże się że poszły następne przelewy w Gdyni to jednak się przejadę dowiedzieć o co chodzi...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry