Widok

Wypłaty 500+ cz.2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
User 1386.... Na to wygląda, że w kolejnej transzy dostaniesz pieniądze. Tylko pytanie, kiedy ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja złożyłam 7.04 w Gdyni na pierwsze i drugie dziecko brak jakiejkolwiek informacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Oli najlepiej podjedz do urzędu i dowiesz się co z wnioskiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie otrzymałam odpowiedź na maila z UM Gdynia że decyzja została wydana i przelew był pomiędzy 10-15 czerwca. Dzisiaj mamy 17 czerwca a jakoś nie widzę przelewu. Mój bank raczej szybko księguje inne przelewy są tego samego dnia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk- czy jak już komuś wypłacą to potem przelewy są regularnie jakiegoś dnia miesiąca czy loteria?
Gdańsk- czy jak już komuś wypłacą to potem przelewy są regularnie jakiegoś dnia miesiąca czy loteria?
Do Oli, to musisz pojechać i wyjaśnić , może zły numer konta, a może odbiór na poczcie?
Mój mąż dziś doniósł brakujący dokument do wniosku na swoje dzieci składanego 20.04 osobiście w Gdyni. Zapytał kiedy można spodziewać się pieniędzy powiedziano mu że między 10 a 15 lipca
Podobno dzisiaj pójdą jakieś wypłaty 500+ w Gdyni
Składane w Gdańsku 09.04.na dwójkę dzieci.brak decyzji oraz wypłaty.
Ja składałam 9 maja te cisza
Do Oli a skąd wiesz ze dziś Gdynia płaci?
Dzisiaj otrzymałam na email informację, że mam dostarczyć Pit 11 za 2014, Pani z Piastowskiej powinna od razu je przyjąć a nie wmawiać że nie trzeba, jakiś koszmar
Dziś wpłynęły mi pieniądze za kwiecień maj i czerwiec.Gdynia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ewa, bo nie trzeba pitu, oni mogą sami sprawdzać w skarbówce, tylko w przypadku jak nastapiła jakaś zmiana np. kwoty czy zakładu pracy to każą przynosić
Syla a kiedy skladalas wniosek ? Ja 25 kwietnia i dalej cisza nawet wniosek nie sprawdzony
No to znowu nie dostałam. Zaczyna to być śmieszne. Wniosek składany 01.04, 14.06 kontakt ze strony urzędu, doniosłam akty stanu cywilnego, bo Pani powiedziała, że jak oni występują, to długo trwa, mimo że mają obowiązek je sami pozyskiwać. Pani w urzędzie powiedziała, że jeszcze tego samego dnia wyda decyzję. Chyba się jednak nie wyrabiają, bo wniosek sam w sobie jest prawidłowy, to że chcieli akty, to żeby przyspieszyć. A termin na wypłatę mija za dwa tygodnie. Także na ostatnią chwilę.
Dzisiaj przelew z wyrównaniem za 3 miesiące. Gdynia wniosek 02.04 składany
Wniosek złożony 19.04 na dwójkę dzieci dziś wpłynęły pieniądze za kwiecień, maj i pół czerwca dziwne ? Gdynia
Dostałam informacje mailem z um Gdynia ze jednak lista na której byłam dzisiaj będzie wypłacona. Faktycznie pieniądze wplynely. Dodam że telefonicznie nic nie chcieli mi powiedzieć, ale mailowo udzieli informacji i to dość szybko.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry