Widok
A mozecto jest tak ze w Gdyni na pierwsze i drugie jakoś dłużej się czeka... nie wiem sama co myśleć. Pisałam już w poprzednim wątku ze byłam wzapytac w Mopsie i swój wniosek 20 mają czyli miesiąc od złożenia wniosku na pierwsze i drugie. Pani powiedziała mi ze wnioski z 20 kwietnia to bardzo odległa data bo wciąż rozpatruja te z początku miesiąca. Nie było w stanie powiedzieć mi też czy wniosek jest kompletny i w porządku no bo jeszcze nikt do niego nie zajrzał. Dostaje rodzinne i podobno Ci którzy dostają rodzinne mieli dostawać 500+ sprawniej. Strasznie się wloka:)
Gdynia
1.wniosek złożony przez bank millenium 2.04.
2.zorientowałam się ,że zrobiłam błąd i wysłałam poprawiony wniosek 4.04
3.dzwoni Pan w sprawie błędu i znajduje poprawiony wniosek, ma dzwonić, gdyby coś było zle . 25.04
4. Do dziś ani decyzji, ani pieniędzy.
Nie spieszy mi się, ale jak słyszę o sukcesie organizacyjnym programu to boki zrywam :)
1.wniosek złożony przez bank millenium 2.04.
2.zorientowałam się ,że zrobiłam błąd i wysłałam poprawiony wniosek 4.04
3.dzwoni Pan w sprawie błędu i znajduje poprawiony wniosek, ma dzwonić, gdyby coś było zle . 25.04
4. Do dziś ani decyzji, ani pieniędzy.
Nie spieszy mi się, ale jak słyszę o sukcesie organizacyjnym programu to boki zrywam :)
Musicie czekać cierpliwie. Wiem, że to trudne ale skoro dopiero wypłacają tym, co składali w dniach 1- 10 kwietnia to Wasze wnioski z końca kwietnia jeszcze sobie poczekają.
Nie wiem jakim systemem oni to rozpatrują bo zdarzało się, że już kilka osób nawet z wnioskiem z maja kasę otrzymali. Ale to nieliczni.
Reszta musi niestety uzbroić się w cierpliwość ....
Nie wiem jakim systemem oni to rozpatrują bo zdarzało się, że już kilka osób nawet z wnioskiem z maja kasę otrzymali. Ale to nieliczni.
Reszta musi niestety uzbroić się w cierpliwość ....