Widok
Dziękuję bardzo za podanie nr tel,dzwoniłam dzisiaj i otrzymałam odpowiedź ze osoba która zajmuje się wnioskami jest na urlopie do 6.09 to są jakieś kpiny nie ma os,która mogłaby udzielić mi jakichkolwiek informacji. Nie donosiłam dokumentów od kwietnia gdzie dostałam informację że dokumenty są przekazane do UM.Maz pracował za granicą od dwóch msc nie pracuje i nie pobierał tam zasiłków a ja jestem na urlopie macierzyńskim.
do Becik - dzwoniłam na nr +48 58 32 68 555, powiedz w jakiej sprawie i przełączą Cię kilka razy do odpowiedniej osoby, wg alfabetu się tym zajmują, nie dostałaś pisma z wezwaniem o dodatkowe dokumenty? pracujesz w Polsce? nie myślałam że to taka skomplikowana procedura jest z tym świadczeniem :/ ja nadal czekam ale przynajmniej wiem już coś więcej (łącznie z tym, iż prawdopodobnie nie otrzymam świadczenia z Polski), powodzenia
Czy macie jakieś namiary do urzędu Marszałkowskiego do osoby która zajmuje się wnioskami? Ja skladalam na początku kwietnia na drugie dziecko a 22 kwietnia moje dokumenty zostały przekazane forum urzędu Marszałkowskiego z racji pracy męża za granicą.Do tej pory cisza nie wiem z kim mam skontaktować w tej sprawie.