Widok

Wypłaty 500+ część 3.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam pytanie czy to bieżące 500+co dziś dostałaś xyz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gosiu zadzwoń do Pani zsc kierownika 58 326 50 11 odbierze od razu i zapytaj co jest grane zapewne Cię poinformuje
tak przed chwilą
Ktoś już dostał za sierpień??
a ja mam pytanie jeżeli tak długo się czeka sporo po terminie to coś z tym można zrobić, czy tylko pozostaje czekanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na decyję czekałam 3 miesiące, jest z datą 11 sierpnia, ale prelewu nie można się doprosić, wysłali pieniążki osobom na bieżąco a ja z nadpłatą czekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja dostałam maila ze podpisana i w ciągu dwóch dni Pieniążki już były.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No Pan mi powiedział że co trzy dni są przelewy więc najlepiej zadzwonić i posypać bo może mają problem z kątem
ja mam decyzję z 11 sierpnia i pieniążków brak
Witam
Mam do Pań pytanie od wydania decyzji ile czeka się na pieniążki?Bo napisałam e-maila i dostałam odpowiedz że decyzja podpisana
w moim przypadku ja pracuje w Polsce, maz w Niemczech a dzieci mieszkaja w Polsce, to Polska jest pierwszym krajem do wypłaty a Niemcy dają dodatek do świadczenia, i w takim przypadku Urzad Marszałkowski rozpatruje sprawę niestety strasznie opieszale.
Witam, ja także w podobnej sytuacji, mąż pracuje zagranicą, wniosek złożyłam 12 maja I PIENIĄŻKÓW BRAK.
Dziękuję bardzo za podanie nr tel,dzwoniłam dzisiaj i otrzymałam odpowiedź ze osoba która zajmuje się wnioskami jest na urlopie do 6.09 to są jakieś kpiny nie ma os,która mogłaby udzielić mi jakichkolwiek informacji. Nie donosiłam dokumentów od kwietnia gdzie dostałam informację że dokumenty są przekazane do UM.Maz pracował za granicą od dwóch msc nie pracuje i nie pobierał tam zasiłków a ja jestem na urlopie macierzyńskim.
A ja w dalszym ciągu czekam na odpowiedź na odwołanie.
kk, pewnie lada dzień dostaniesz Pieniążki :)
Agaa, to ja dzień wcześniej skadałam bo 11/05 też donosiłam dokumenty, to może i u mnie lada dzień to nastąpi
do Becik - dzwoniłam na nr +48 58 32 68 555, powiedz w jakiej sprawie i przełączą Cię kilka razy do odpowiedniej osoby, wg alfabetu się tym zajmują, nie dostałaś pisma z wezwaniem o dodatkowe dokumenty? pracujesz w Polsce? nie myślałam że to taka skomplikowana procedura jest z tym świadczeniem :/ ja nadal czekam ale przynajmniej wiem już coś więcej (łącznie z tym, iż prawdopodobnie nie otrzymam świadczenia z Polski), powodzenia
U mnie tydz temu wniosek czekał na podpis a wczoraj dostałam przelew. Na 1 i 2 dziecko wniosek z 12 maja z późniejszymi uzupełnienieniami dokumentow.
Czy macie jakieś namiary do urzędu Marszałkowskiego do osoby która zajmuje się wnioskami? Ja skladalam na początku kwietnia na drugie dziecko a 22 kwietnia moje dokumenty zostały przekazane forum urzędu Marszałkowskiego z racji pracy męża za granicą.Do tej pory cisza nie wiem z kim mam skontaktować w tej sprawie.
Od 1 do nawet 30 dni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry