Widok

Wypłaty 500+

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mmm..jakie to patologiczne.Znajdz byle dziada i płódź dzieci żeby twoje pierwsze też na coś zaslugiwalo. Z drugiej strony jako samotna matka zapieprzam ile się da, wiec z życia osobistego nici. Chyba ,ze kogos poznam w kolejce po mleko..Taka sytuacja...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak wczoraj dostalam decyzje, i dzisiaj rano patrze i na koncie były pieniazki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś w Gdańsku składał osobiście 4.04 i dostał pieniadze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja skladalam osobiście 4.04 na 3 maja i nic. Cisza.
Myślę że powysyłali w pierwszej kolejności do swoich znajomków.....dziwny system....w Gdańsku niby system losuje i kolejność składania wniosków nie obowiązuje a w Gdyni niby wypłacają po kolei a to bzdura bo niektórzy zaraz w pierwszych dniach kwietnia składali a do tej pory pieniędzy nie maja a inni koło 15 kwietnia i pieniądze już kilka dni temu odebrane....wiadomo że w końcu każdy dostanie komu się należy ale nie ma co się dziwić że ludzie się niecierpliwią....trzeba było wszystkim wypłacić w maju z nadpłatą i już.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zgadzam się z Panią SYLA ja byłam wczoraj w UM w Gdyni i Pani powiedziała że mój wniosek jest sprawdzony niema.braków jest wszystko okey tylko czeka na potwierdzenie ....hmm jestem ciekawa ILE im to zajmi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ktos dostal z Cieplewa dzis?
a kto ostatnio wogóle dostał z GDAŃSKA???
Może Gdynia zrobi dziś ostatnie przelewy :) A potem 10 maj
Cieplewo ma wysyłać dopiero 12 maja, jeśli teraz ktoś się w środe nie załapał. Ja się nie załapałam, czekam:-)
ja składałam 2.04 osobiście w Gdańsku w głównej placówce na drugie i trzecie dziecko,wczoraj dzwoniłam i dowiedziałam sie że mój wniosek został rozpatrzony i teraz jest na etapie wysłania.ale nie wiadomo kiedy to będzie.trzeba czekać
a mozesz podac numer telefonu pod jaki dzwoniłaś?
583267985 proszę :-)
Ja tez skaladam osobiscie 4 i tez nic a jak dzwoniłam do um pytac sie to nagle Panu sie system zawiesił. Czekamy dalej. :):)
dziękuje :)
dodzwoniła się pani bo nie jestem pewna czy to ten numer
tak czytam wcześniejsze wpisy i zastanawiam sie dlaczego niektórzy z was takie rzeczy wypisują.co kogo to obchodzi że ktoś sie dopytuje co gdzie kiedy i czy dostał.po to właśnie powstał ten temat.a tu czytam że beztego sobie radziłaś że i tak dostaniesz więc po co sie pytasz.kochane kobietki te wredne i nie.każdy ma prawo pisać to co chce ale jeśli ktoś pisze takie nie miłe rzeczy więc po co wogóle wchodzi na tę strone i czyta i pisze.naturalne jest że jeśli coś mamy dostać to chcemy to jak najszybciej.taka już nasza natura :-).i myśle że złośliwe komentarze są tu nie potrzebne
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wiecie czy ktos z Gdyni dostał dzis przelew?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Składałam do Gdyni, 1.04. przez ING, też czekam.
Dzis napewno przelewy w Gdyni ja wlasnie dostalam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry