Widok

Wypłaty 500+

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
A PRZEZ JAKA STRONĘ TARAZ A JAKĄ WCZEŚNIEJ? JA ZŁOZYŁAM 1.04 O GODZ 9:06 PRZEZ CYFROWY URZĄD GDYNIA I CISZA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przez mbank a teraz przez ePUAP. U mnie nawet nie jest otwarty wniosek mimo ze pobieram rodzinny i takie tam
Już widziałam 'klientów' MOPSu i MOPRu - po kasę i na zakupy do ALMY i kosmetyczki....
:/
Zniesmacza mnie to poprostu. To jest oszustwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Xx ja składałam przez ePUAP i żałuję bo te wnioski trafiają najpierw do centrali a potem są przekazywane do odpowiednich jednostek więc jak nie patrzeć wszystko się wydłuża. Mowa o tym jest w moim poście powyżej.
Mi akurat się nie spieszy i mogę poczekać do lipca na wypłatę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli wysłałam wniosek 1 kwietnia to w sumie mogę czekać aż do 1 lipca na wypłatę.
Złożyłam 01.04.2016 przez bank - PekaoS.A. na drugie dziecko , mieszkam w Gdyni. Pieniądze jeszcze nie przyszły...
Mam do Was pytanie. Czy ze względu na 500+ będziecie głosowały na PiS w następnych wyborach?
Pytam tylko z czystej ciekawosci.
Pozdrawiam wszystkie mamy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ja na nich głosowałam i będę głosowała,i nie tylko za te pieniądze ale za całokształt.Zresztą tylko oni się liczyli i PO a ja na PO i tym podobnych NIGDY nie zagłosuję
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15
Ja głosowałam i będę chociaż w 500 plus nie składam wniosku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ja na PIS nigdy nie głosowałam i głosować nie będę, a te ich pomysły np.500+ puszcza nasz kraj z torbami za parę lat będzie gorzej aniżeli w Grecji, dojdzie do tego,że będą nam wydzielać własne oszczędności a nasze dzieci nie będą miał nic także mam nadzieje,że PIS w najbliższym czasie skończy swoje rządy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13
Nie głosowałam i nie będę, wolałabym miejsce w przedszkolu państwowym, żłobku, darmowego stomatologa, podręczniki, darmowe leki dla dzieci itp., niż te 500 zł.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mamuśki sikacie o ta kasę jak cholera dadzą to dadzą dajecie żyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
A ja kicham na żłobki i przedszkola bo mam dzieci w wieku szkolnym i jak były młodsze to nie dawałam ich do żadnej przechowalni....dobrze że dali te pieniądze,jestem za PISem i będę,uważam że Ci co na nich plują nie powinni brać tych pieniędzy tylko pokazać jacy są honorowi.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12
Nie po to ten wątek powstał żeby kłócić się o politykę...miałyśmy prowadzić statystyki kto z kąt i kiedy otrzymał świadczenie 500 plus.To nieporozumienie że trolle nawet tu nie dadzą spokoju tylko sieją ferment.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdansk.zlozone 09.04 na 3 maja.nie ma jeszcze przelewu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie dajcie spokój dziewczyny, jak ktoś z gdyni dostanie kasę niech da znać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez sie zastanawiam czy z mim wnioskiem ok bo te skladalam przez bank i nie kazalo mi nic dolaczyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko ze pis nie rozdaje swoich pieniędzy tylko ludzi którzy ciężko pracują na mopry itpDlaczego mieliby nie składać o 500? Na twoje dzieci przeznaczyć może?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12
Ja ciężko pracowałam, przed urodzeniem dziecka, niech się do pracy wezmą ci którzy chodzą i kombinuja i więźniowie siedzą i nic nie robią i jedzą za nasze pieniądze
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Xzyz weź kobieto zajmij się dziećmi zamiast zrzędzić.Już pisałam wcześniej,ja z MOPSu nigdy nie korzystałam ani nikt nigdy nic mi nie dał.Nie uważam żebym cokolwiek z Twoich podatków wzięła.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry