Widok

Wypłaty 500+

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
Aga

Ktoś pisał ze 25 maja wypłacać za maj.Moze dostaniesz pod koniec miesiąca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia jak oni tak rzadko wypłacają to w życiu ni zdążą nadrobić wszystkiego do końca czerwca a wtedy juz bedą wyczekiwane 3 miesiące. Jestem ciekawa czy jeżeli nie zdążą jak sie będę tłumaczyć
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie ,że mają 3 mc od daty złożenia wniosku.Składałam osobiście w UM Gdynia w pierwszej poł.kwietnia i decyzji brak.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, ja właśnie dostałam kasę. Składałam przez ePUAP 6 kwietnia tylko na drugie dziecko. Przelew 1000zł czyli za kwiecień i maj. Decyzji żadnej nie dostałam.Jak dotąd.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
paula75 składałaś w Gdańsku czy w Gdyni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku.

Być może decyzję dostanę na @ bo na ePUAPie jes napisane, że wyrażam zgodę na przekazywanie informacji drogą mailową.
Gdańsk płaci co 2 dni a Gdynia jak im się chce.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro wczoraj poszła druga transza wypłat w Gdyni to wg zapowiedzi czeka nas jeszcze jedna, pewnie pod koniec miesiąca.
A kolejna pewnie dopiero ok. 10 czerwca :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam dziś w Mops w gdyni zapytać o wniosek. Powiedziano mi ze mój z20.04 to dla nich bardzo odległy papier bo oni wciąż rpzpatruja te z początku kwietnia. Nie pytałam o transze i kiedy będzie kasa. Moim chwilowo nikt jeszcze się nie zajmuje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja też sobie poczekam wniosek złożony 19.04
Raczej cię oklamali bo moja koleżanka dostała 11 maja a składała 21 kwietnia
Dokładnie ja składałem 12 kwietnia i nic nie dostałam,ani kasy ani decyzji a mój brat złożył 2 tyg po mnie i dostał już drugi przelew...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też skladalam 25 kwietnia ani decyzji ani kasy , nie wiem jak oni to wysyłają
bo osoby które składały 1 kwietnia nie mają a osoby po 20 kwietnia to już dawno dostali więc nie wiem dziwne to wszystko funkcjonuje niby 3 miesiące mają ale ani składu ani ładu a jak dzwonilam wczoraj zapytać się czy mój wniosek jest kompletny czy niczego nie brakuje to nie udzielają informacji przez telefon , brawo !!! Gdynia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziwne to wszystko , Gdynia nie udziela info a Gdańsk wszystko powie przez telefon....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
cieplewo
dzis dostałam przelew za maj :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do Aga a o ktorej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
księgowanie miałam o 14,30
A w Gdyni ktoś dostał ?
A na ile dzieci skladalas? A 12 maja dostalas za kwieceien?
Gdańsk, składałam osobiście 1/04.
11/04 telefonicznie uzyskałam informację o przyznanym świadczeniu na dwoje dzieci.
19/04 wysłana została decyzja.
Dziś 20/04 otrzymałam decyzję.
Przelew ma być "do końca każdego miesiąca, nie wcześniej niż każdego 25-ego".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry