Widok

Wypłaty 500+

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
To jest jak loteria!!!!
Mam dużo znajomych którzy składali przedemna i też jeszcze czekają! ja widocznie miałam szczęście. Wiem że to czekanie wkurza ale pomyślmy sobie że tak nie dawno jeszcze nie wiedzieliśmy czy wogole ta ustawa wejdzie w życie!!!!
I tak naprawdę nie wiemy ile to będzie trwało!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
No i sie zgadzam z Tobą w 100% w Gdyni obowiązuje ochrona danych w Gdańsku nie takie to prawo mamy zabawne .... jedni mogą więcej inni nic nie mogą żenada
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przelew był 19.04
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fakt,trzeba się cieszyć że w ogóle dostaniemy...w końcu wypłacą wszystkim,prędzej czy pózniej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale jak juz sie wie ze ustawa weszła to sie chce tej kasy przecież dobrze o tym wiemy , tak człowiek stworzony...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam pójście do pracy wypłata raz w miesiącu :) a nie czekać az manna z nieba zleci bo się pracować nie chce tylko na zasilkach siedzieć cale życie lenie !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16
Alicjo ciezko iść do pracy gdy ma sie 2 noworodków w domu, ale rozumiem ze temat jest ci obcy ....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
Widać ze to mówi stara panna albo kobieta która nigdy nie zdecydowała się na dzieci i niema wydatków a jej całe życie to praca w której się ciężko nie napracuje i czy się stoi czy leży to wypłata się należy. Wstyd takich Kobiet.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Rozumiem że dzieci nie masz?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przypuszczam ze nie pracuje tylko wydaje kasę męża .... A dzieci dla takiej to zlo konieczne
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
W przeciwieństwie do ciebie ciężko pracuje a nie czekam az mi państwo da bo się należy ! Się za prace uczciwa weź a nie siedzenie w chałupie i sapanie o 500 +
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
Ech ....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie ... Eh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Cieplewo ,dzis dostałam przelew za kwiecien ,maj ,składałam osobiscie decyzje dostałam 10 maja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alicja, do pracy nie trzeba chodzić ;) a i wypłatę można mieć co dwa tygodnie/ tydzień.
Świadczenie nie jest zasiłkiem więc goń się lalka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Niestety ale takich pustych i tempych mamusie jak Wy jest coraz więcej. Siedzą w domu gnoju i na forum tylko śledzą kto i kiedy dostał. Kto Ci kazał dzieci robić??? Bo jak Cię nie stać!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
Chyba tez do nich należysz bo tu zajrzałas i sie wypowiedziałas ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co wy zrobicie jak te 500+ zabiorą albo o zgrozo dzieci dorosną ....
Co wam będzie się należeć?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
Barani łbie, zrób sobie dziubka na fejsie, może lepiej wypadniesz. Autyzm _ brak refundacji NFZ _ terapia miesięczna 1300 PLN.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie będę jeść, żeby było na terapię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry