Lokal musi być wyposażony w sprzęt nie tyle nawet gastronomiczny, co po prostu z najwyższej półki. Po latach w branży mam porównanie, jak to wygląda i jak bardzo nie opłaca się inwestować w byle...
rozwiń
Lokal musi być wyposażony w sprzęt nie tyle nawet gastronomiczny, co po prostu z najwyższej półki. Po latach w branży mam porównanie, jak to wygląda i jak bardzo nie opłaca się inwestować w byle co. Aktualnie mam sprzęt z tej serii - https://www.winterhalter.com/pl-pl/produkty/zmywarki-kapturowe/seria-pt/ Po kilku latach moim zdaniem działa lepiej niż poprzednie, które miałem jak były całkowicie nowe. Nie macie środków na zakup, to wybieracie wynajem długoterminowy - to dużo lepszy wybór - zero problemów, niskie wykorzystanie wody, energii, chemii, a to przecież mega wpływa na koszty. No i niezawodność - zawsze wyjmuję czyste naczynia, nie ma takich akcji, żeby urządzenie odmawia posłuszeństwa, a to kluczowe.
zobacz wątek