Widok

Wysypka na brzuchu (ciąża)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny zauważyłam dzisiaj na brzuchu wysypkę. Takie czerwone małe krosty-jakby kaszka. I bardzo mnie to swędzi. Nie używam żadnego nowego balsamu i nie spożywałam nowych rzeczy. Nawet owoców ostatnio żadnych nie jadłam.

Spotkałyście się z czymś takim? Myslicie że wapno może pomóc?
Szkoda że ta zaraza wyszła mi dopiero dzisiaj-wczoraj miałam wizytę u lekarza.

Z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na razie piję Calcium i czekam na poprawę. A moja biedna położna trafiła ostatnio do szpitala więc zawracać na razie jej głowy nie będę. Poszperam jeszcze w necie to może coś znajdę:))

Dzięki za odp!!!!

Jest wieczór, więcej babeczek na forum to może ktoś jeszcze coś wie?
ja mialłam cos tkiego, maskr ni nikt ni epotrafil mi powiedyiec od cyego i co to:( swedziala jak diabli, drapalam potem polozne mi przemywaly spirytusem i tak w kolko, urodzilam, i po kilku tyg samo zeszlo, niestety nie odpowiem na Twoje pytanie, ale przynjamniejw iesz ze ktos w ciazy mial cos podobnego, aaaa dodam ze wlasnie mniej wiecej w 34 tyg mi sie pojawilo
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
jeśli miałaś wczoraj wizytę u lekarza to zadzwoń do położnej i powiedz że masz coś takiego położna powinna ci powiedzieć co i jak(tzw.zawsze może zapisać cię do lekarza szybko jeśli to coś nie pokojącego, albo powiedzieć co możesz na to w wziąść lub robić abyś tego nie miała)
ja mam pryszczyki na brzuchu :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry