Widok

Wytwornica dymu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, czy ktoś z Was korzystał z wytowrnicy dymu takiej fajnej jak mają np. w tańcu z gwiazdami? :) skąd mogę to wziąć i ile kosztuje? Planujemy wesele na 24.06.2012 i już zaczynam się przygotowywać i wariuję na tym punkcie, bo nie mogę się doczekać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No własnie do nich pisalam, ale jak im odpisałam, ze nie mam jeszcze sali na 100% ustalonej to sie nie odezwali.. :( wiec nie wiem o co chodzi.. może jakaś inna firma? bardzo mi zalezy na tym.. sobie tak wymarzylam i musi być :)
Jeśli potrzebujesz na pierwszy taniec, to zobacz tu http://alexevents.pl/taniec-w-chmurach/wytwornica-dymu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mamy na wyposażeniu dymarkę z ciężkim dymem tzw. Haze i zwykle jej używamy. Daje naprawdę ciekawy efekt.
Dzięki :)
Mamy DJ, on ma dym, ale zwykły nie taki niski jaki ja bym chciała :(
Jakieś inne firmy znacie poza tą "FX"?
Spróbuj tutaj sie zapytac

"FX" Stanisław Bigus
Szczecińska 28
81-326 Gdynia
- woj. pomorskie
tel. 58 669 82 89 , fax 58 669 82 90
http://www.fx.home.pl

ale tak jak post powyżej skonsultuj jesli masz zespół bo długo Ci nie pośpiewa przy takim sprzęcie:)
Zwrócę Ci uwagę, że jeśli masz orkiestrę to pamiętaj, że w takim dymie ciężko się śpiewa czy gra na instrumentach dętych. Więc może warto z nimi skonsultować ten pomysł. A jeśli macie DJ to OK. I może ma taki sprzęt w pakiecie? pozdrawiam
nieeee. miało być 23.06.2012 :) pomyliłam się jak wpisywałam i nawet nie zauważyłam :)
w sobotę oczywiście:)
A wiesz skąd wziąć taką wytwornicę?
pisałam do jednej firmy ale po 1 mialu nie odpisali :(
24.06.2012 to niedziela?!
a skad go wziąć?
wiesz może kto takie rzeczy wypożycza?
Musisz pamiętać, że nie jest to zwykła wytwornica dymu tylko wytwornica dymu ciężkiego. Potrzebujesz do tego suchego lodu.
do góry