Widok

X-lander x-City

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,stoję przed wyborem wózka. Z córka miałam Camarello ale średnio bylam zadowolona z tego wózka bo był bardzo duży,(nie wspomne o spacerowce bo to porazka jak dla mnie)koleżanka poleciła mi X-landera ale jestem średnio przekonana bo ma piankowe kółka.Czy moglybyście mamuśki się wypowiedzieć co do jakości kół w tym wózku?Niewątpliwym atutem jest fakt ,ze wózek jest zgrabniejszy i lżejszy niż Camarelo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
X laser x cite jest Piękny! Zgrabny, lekko się prowadzi i składa. U nas niestety się nie sprawdził..siedzisko kubelkowe (to co mi się podobało to to , że dziecko się wcale nie zsowalo z siedzonka) tylko moja córka nie lubiła w nim spać. Najgorszy był daszek ( dokupilam blende za 100 zł i niby słońce Ani deszcz nam nie przeszkadzało, ale wkurzal mnie to bardzo). Wózek sprzedalam
Miał być wiatr , a nie deszcz ;)
Wózek z wyglądu super, podobał mi się i rozważałam zakup. Koleżanka moja kupiła i niestety nie była zadowolona.
Wózek super sprawował się na płaskich, gładkich powierzchniach, ale już na wertepach czy niezbyt prostych chodnikach nie za bardzo.

Ja miałam X-run. Na wertepy wszelkiego rodzaju: korzenie w lesie, leśne ścieżki, lód przy ulicach, piasek plaży a choćby i wsiadanie i wysiadanie z tramwaju, nie było niczego lepszego.

x-city nie miałam ale obecnie korzystam z -pulse i jestem mega zadowolona. Jest trochę cięższy ale za to ma większy koszyk :)

Dziękuję za opinie;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry