Widok

Xarelto - gdzie taniej?

Optima Temat dostępny też na forum:
moja mama musi brac ten lek, w najtańszej opcji znalazłam go za 149zł (20mg/24szt.) może ktoś wie gdzie możemy ten lek kupic taniej. Dziękuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Apteki w Gdańsku.
Apteka na ul. Wałowej, Dom Leków Dyżurująca Całodobowa na ul. Kartuskiej, Dyżurna na Wałach, Apteka DOZ na ul. Szerokiej - we wszystkich opakowanie kosztuje 139,90. W tej ostatniej można lek zamówić przez internet.
Jest jeszcze apteka vis a vis Hali Targowej na ul. Pańskiej, gdzie xalerto kosztowało 129,90zł.

Przy niektórych schorzeniach xalerto jest refundowane. Dotyczy to opakowania po 14 tabletek. Wówczas płaci się za nie około 47zł, więc miesięczny koszt leku to jakieś 95zł. We wszystkich powyższych aptekach tę refundowaną wersję kupisz w tej właśnie cenie.
Najwyższa cena z jaką się spotkałam to 370zł.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę :)

Sprawdziłam w międzyczasie DOZ. W tej chwili mają w cenie 372,32 zł, zatem szukaj w tych pozostałych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
gemini starogard gd po 129,99zl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
We Wroclawiu w jednej aptece (w Pasazu Grunwaldzkim) sprzedaja za 99zl. Moze ma Pan rodzine i ktos wysle :) pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Pruszczu Gdańskim w aptece Wałowa 129,90 - 28 szt dzisiaj kupiłem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Xarelto we Wrocławiu w aptece pn Silesia na pl. Grunwaldzkim (przed mostem Grunwaldzkim) kosztuje od dawna już 99,90 za 28 tabl. 20 mg
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupilam w poznaniu dom lekow ul gwarna mozna znalezc w internecie xalerto 20 28 tabletek 116 zl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja w Koninie w sieci aptek PRIMA kupiłam Xarelto 15 mg 28 szt za 89,90zl
w dniu dzisiejszym kupiłem w Gdansku na Korzeniowskiego xarleto 20 mg za 120 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Południu Polski w aptekach Niezapominajka jest po 99,99
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
w Płocku w aptece "Dbam o zdrowie" przy Panoramie 28 tab 20 mg kosztuje 98 zł. cena z 02.07.15
29 szt na Podlasiu-18-500 Kolno 99 zł
co to znaczy 29 szt?
Skorzystalem z porad na forum.Potwierdzam apteki Silesia.Z ich strony wiem ze sa we Wroclawiu,Walbrzychu i Legnicy.Dzis kupilem w Walbrzychu 28 tabl.15mg. po 99zl.Wczesniej dzwonilem do Wroclawia,do ich apteki cena byla taka sama.Polecam.Taniej nie znalazlem.
my kupujemy babci po 99zł - Gdańsk Zaspa, apteka DOZ - jest zniżka 30% dla seniorów w godzinach 9-12
28 tabletek/ 20 mg w cenie 88,99 kupuję w aptece całodobowej ul. Kościuszki róg Jagiełły w Sopocie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W sosnowcu apteka główna lub niebieska lub zdroit lub zico ceny do 100 zl
taka cena jest we wszystkich Dyżurnych, nie tylko w Sopocie;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Wkładki ortopedyczne (16 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście, najlepiej w Gdyni, można dobrze zrobić wkładki ortopedyczne do butów dla...

Nie mogę osiągnąć orgazmu (5 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

Niskie libido w wieku 25 lat (7 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, Od kilku miesięcy odczuwam niskie libido, mam również problemy z erekcją....

do góry