Widok
jak dasz do pracowni kraw.... chyba nie .... to co wy zamierzacie robić pod ta kołderką ..heheheh :)))))
PERFECT - zakład produkcji kołder, śpiworów, poduszek... 81-714 Sopot, Winieckiego 49/2 tel.672-82-86 fax 672-82-86
--------------------------------------------------------------------------------
Selene - Materace, kołdry, poduszki 81-854 Sopot, Al. Niepodległości 681 tel.555-06-41 fax 555-04-41
PERFECT - zakład produkcji kołder, śpiworów, poduszek... 81-714 Sopot, Winieckiego 49/2 tel.672-82-86 fax 672-82-86
--------------------------------------------------------------------------------
Selene - Materace, kołdry, poduszki 81-854 Sopot, Al. Niepodległości 681 tel.555-06-41 fax 555-04-41
Pościel 200x220 to dostaniesz spokojnie :) Np w Jysku, albo na Hali w Gdyni pod ziemią jest takie stoisko, albo na Starowiejskiej - też jest sklep z pościelą. Ja pierwszą pościel kupiłam własnie w Jysku a następne to sobie na Święta zażyczyłam ;]
Mi się maży właśnie ta cypryjska kołdra ale do niej to pościeli nie ma u nas.
Mi się maży właśnie ta cypryjska kołdra ale do niej to pościeli nie ma u nas.
W IKEA kołdry mają max. wymiar 200x200, nie 200x220, więc dla bardzo wysokich osób mogą być za krótkie (my mierzymy 163 i 183, więc jest jak znalazł).
Wydaje mi się, że nie płaciliśmy tak dużo za kołdrę, tylko ok. 200 złotych.
Komplety bielizny pościelowej może nie są najtańsze, ale mają bardzo ładne wzory, niespotykane gdzie indziej. Jakbym kupiła w innym sklepie dużą kołdrę 200x220, to nie mogłabym nic z IKEI kupować...
Muszę przyznać, że udało nam się kupić bieliznę pościelową bardzo wysokiej jakości. Mamy dwa komplety ciemnoczerwonej pościeli - jeden ze zwykłej, ale grubej bawełny w kwiatowy wzór, drugi satynowy, śmiesznie zapinany, haftowany. Mam ją dwa lata, piorę ją na okrągło, a pościel wygląda jak nowa.
Wydaje mi się, że nie płaciliśmy tak dużo za kołdrę, tylko ok. 200 złotych.
Komplety bielizny pościelowej może nie są najtańsze, ale mają bardzo ładne wzory, niespotykane gdzie indziej. Jakbym kupiła w innym sklepie dużą kołdrę 200x220, to nie mogłabym nic z IKEI kupować...
Muszę przyznać, że udało nam się kupić bieliznę pościelową bardzo wysokiej jakości. Mamy dwa komplety ciemnoczerwonej pościeli - jeden ze zwykłej, ale grubej bawełny w kwiatowy wzór, drugi satynowy, śmiesznie zapinany, haftowany. Mam ją dwa lata, piorę ją na okrągło, a pościel wygląda jak nowa.