Widok

Z innej beczki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się nad założeniem własnej firmy organizującej śluby i wesela. Taka firma pośrednicząca pomiedzy narzeczonymi a: kwiaciarniami, salonami / wypożyczalniami sukien ślubnych, garniturów, wypożyczalniami aut, fryzjerami, cateringiem, restauracjami, hotelami itp. Chodzi o to, ze narzeczeni mówią, ile mają kasy i mniej wiecej co chcą, a firma im szuka i załatwia, pamieta o termianch, jest w stałym kontakcie z młodymi, przypomina o detalach. Ogólnie wszystkim się zajmuje (łącznie z awaryjnymi pończochami dla panny młodej na wesele i alkaprimem dla wszystkich na poprawiny...;) ).
I moje pytanie do was - narzeczonych oraz świeżo poślubionych, czy takie coś ma szansę u nas, w Trójmiescie wypalić.
Co sądzicie na ten temat?
Ile bylibyście skłonni zapłaci za takie pośrednictwo?
Będę wdzieczna za kazdą opinię....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
była już mowa a tym forum o koordynatorze wesel, o ile dobrze pamiętam...pomysł dobry, ale zależy za jaką cenę jeszcze...chociaż ja to lubię całe te przygotowania, poszukiwania, przeszukiwania netu itd. !!!
strasznie bałam się przygotowań do ślubu, całego zamieszania, ale chyba dorosłam i doszłam do wniosku, że tylko raz w życiu będę się do czegoś tak intensywnie przygotowywać :) dlatego wszelkim pośrednikom mówię NIE!!! ale życzę wielu miłych i bogatych klientów :)
Taki film leciał z Jennifer Lopez .... w którym JLo grała właśnie taką koordynatorkę :) obejrzyjcie sobie :)
Nie , nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieeeeeeeee!!To straszne!! Przecież to sama przyjemność całe te przygotowania! poza tym, ja bym się bała powierzyć komuś załatwianie moich spraw!! Jak sama załatwiam to przynajmniej wiem co będę miała!A tak w ogóle mamy siebie nawzajem, forumowiczki są ekstra i od nich można się tyle dowiedzieć, że żaden pośrednik nie jest nam potrzebny!!
;-))))))) pozdrowionka
Oj, mi by był potrzebny pośrednik :( mam naprawdę mało czasu, a nie znam ani firm dekorujących sale i kościoły, ani dobrych DJ, ani kamerzystów, ani fotografów .... ani nic. Potrzebny byłby mi ktoś, kto mi pomorze. Uważam instytucję organizatora ślubnego za bardzo potrzebną i wielce wskazaną.
no...macie racje, te przygotowania, wymyślanie, pomysły, załatwianie to super zabawa i niepowtarzalny klimat ! No i raz - jedyny raz - w roku ! To jest dobre dla osób, które: nie lubią same załatwiać, nie mają na to czasu, lub po prostu nie mogą.
Dla mnie też jest wielką przyjemnością załatwianie wszystkiego i nie mogłabym sobie tego odmówić :)Lubię nawał spraw na głowie i mało czasu....to mobilizuje :)
Dlatego osobiście nie skorzystałabym z usług takiego koordynatora :)Wolałabym sama wszystkiego dopilnowac i załatwić.
Ale pewnie są tacy,którzy chętnie wyręczyliby się kimś takim.

caly rok przed slubem wspominam bardzo milo....bieganie, szukaine, rezerwowanie...cala przyjemnosc, ze mozna to bylo zrobic samemu; tylko trzeba miec czas
:( no i teraz jestem w kropce....bo cały kwiecień i maj będę miała robotę znów po 14 godzin na dobę i powiedzcie mi moje drogie któż tego wszystkiego dopilnuje :) ? chyba będę musiała uzbroić się w pokaźny notes i zwiększyć abonament na komórce .. :( buuuuu
do góry