Widok

Z szafy Amelki, Hello Kitty, H&M i inne 62-68

Dziewczyny, w końcu zrobiłam porządki w Amelki szafie i okazało się, że ma masę ubranek za małych.
Na razie wstawiam to rzeczy których mam zdjęcia. Jutro popstrykam resztę, a będzie tego cała masa :)

1. Dresik Hello Kitty H&M 62cm. 25zł.
image
2. Sukienka, tunika Hello Kitty H&M 62cm. 20zł ( kapelusik i buciki nie na sprzedaż )
image
3. Sukieneczka-tunika Hello Kitty H&M 68cm 15zł
image
4. Kamizelka Hello Kitty H&M 62cm. 12zł
image
5. Jeansy H&M 62cm 15zł
image
6. Spodnie ogrodniczki disney 3-6miesiąca + buciki gratis 12zł
image
7. Ogrodniczki welurowe 62cm. 8zł
image
8. Ogrodniczki ( cieplejsze ) 62-68cm 6zł
image
9. Ogrodniczki polarowe ( ciepłe ) 62-68cm 8zł
image
Pajac 62cm. ( ciepły ) 5zł
image
Welurowy komplecik 56cm ( jak dla mnie 62cm. ) 8zł
image

Stopniowo będę wrzucać kolejne zdjęcia. Mam też troszkę rzeczy na lato, super sukieneczkę okazjonalną, rajstopki czerwone hello kitty i wiele innych ubranek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hop przy niedzieli
Kasia dzięki za info :D
Vespa, dobrze "gada" choć moje starsze to nastolatki, ale córce ( 12 lat ) również super kupuje sie ciuchy, a jeszcze lepiej jak mi coś buchnie z szafy ;)

Vespa, w Auchanie są super skarpetki Hello Kitty po 1,99 :)
hehhe :D Ja Ci powiem że dwójeczka to fajna sprawa ,może dlatego że byłam jedynaczką ;)
vespa - wiesz co aż się uśmiałam :-) ale w sumie racja tylko jeśli pozwolisz :-) to zamiast "do dzieła" to przestanę narzekac że nie mam dla kogo kupowac ciuszków od Kasi :-)
sara03 to do dzieła :) hehe :D ja teraz mam szerokie spektrum rozmiarówki :P jak coś na Lenkę będzie za małe to na Emi będzie w sam raz :P i jestem stałą klientką u Ciebie i Kasi :D
Kasia - super ciuszki - widac mamy bardzo podobny gust - szkoda ze Ami nie jest starsza od Paulinki to byłabym stałą klientką :-)
Hop...
Zapraszam
Kasiu nic sie nie stalo, w poniedzialek i tak bede w poblizu to odbiore spodenki:)
Na sprzedaż pozostały nr 6, 13,14,16,17,18,19,20,22,25,26,27,28,29,30,31,31,33,34,35,37
oraz nie wpisałam numeru
Pajac 62cm. ( ciepły ) 5zł
Welurowy komplecik 56cm ( jak dla mnie 62cm. ) 8zł

W rezerwacji pozostaje jeszcze 1,21,36 zarezerwowane dla Moreny, poczekam do końca tygodnia na odzew od niej
Oraz Ewciak zarezerwowała 15,24 i czeka co z dresem nr 1 który zarezerwowała właśnie Morena. :)

Kombinezon na zimę również wolny, później wstawię jeszcze jeden
Aniu, to ja się pomyliłam z tymi spodniami :) Przepraszam. Jutro Sebastian dostanie prawidłowe i w poniedziałek Ci przekaże.
Mamo Marty wieczorkiem napiszę dokładnie co pozostało na sprzedaż.
Kasiu ja się gubię ...:)
Załóż może nowy wątek z tymi co zostały :D
Zapraszam, jeszcze masa ciuszków została na sprzedaż
Dzięki Kasia to będe czekać :)
Ewciak, jeśli Morena nie weźmie to dam Ci znać, ale pisała do mnie maila w sprawie odbioru, więc raczej Ona go weźmie, bo już dużo szybciej rezerwowała.
Natomiast spodenki, oraz spódniczkę mam zarezerwowaną dla Ciebie.
Ktoś pytał również o kombinezon. Niestety nie jest on ze stópkami.
Jutro postaram się wstawić inny, biały w misie, który ma stópki, oraz możliwość zamknięcia rękawów.
no to ja chętnie wezme ten dresik na rozmiar 68 moja dzidzia dopiero w brzuchu:) termin na pazdiernik 30, najgorsze mineło mam nadzieje ze ciuszki moge juz kupować,
Raju, sorry dziewczyny, że tak post pod postem, ale mam urwanie głowy dosłownie, i czytam w biegu.
Ten drugi dresik Hello Kitty jest na 68 i jeszcze nawet troszkę przyduży na Amelkę, więc pewnie w okolicach września będę go sprzedawać.

Ja tak samo jak Ty jestem maniaczką Hello Kitty :) Właśnie robię "zaopatrzenie kolejne w rozmiarze 78 ;) ) Bedę Ci teraz wszystko na maila wysyłać, z czego Amcia będzie wyrastać :)
Vespa, oczywiście już będę pamiętac o Tobie, i jak będę sprzedawać kolejne rzeczy z Hello Kitty, dam Ci na maila znać :)
Ewcia, dresik jest zarezerwowany cały czas dla Moreny.