Widok

ZAPROSZENIA gdzie kupujecie ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny gdzie kupujecie zaproszenia i zawiadomienia ślubne? Chciałam robić ręcznie zaproszonka ale nie wiem już sama ... może kupię. Doradźcie plisss gdzie w Trójmieście można dostać ciekawe a zarazem (w miarę) tanie zaproszenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj znajomy drukuje swietne zaproszenia. mozesz sama je zaprojektowac lub skorzystac z jego sugestii. moge go polecic gdyz sama korzystam z jego uslug. jesli cie to interesuje prosze o kontakt mejlowy
image
Posłuchaj ,pójdz sobie do sklepu w ktorym mozna obejrzec wszytkie mozliwe rodzaje zaproszen tzw. namacalnie wybierzcie najladniejsze i spisz tylko producenta tych ktore podobaly ci sie najbardziej zamowienia dokonaj na jego stronie przez net ja tak zrobilam i zaoszczedzilam 150 zl ze nie zamowilam u posrednika ani przez zaden sklep zamowienia byly przyslane w 2 dni paczka kurierska do domu, przez net sama redagujesz tekst zaproszenia jego czcionke ktos kto z danej firmy obsuguje twoje zaproszenie wysyla ci kilka propozycji rozlozenia tekstu dodatkowych motywow akceptujesz sama ktore chcesz i gotowe , w firmach specjalizujacych sie gadzetami ślubnymi takie zaproszenie jest przecietnie o 1,20 drozsze na szt drozsze sa tez koszty zestawienia teksu i przesyłki.
O super pomysł - dzięki za rade! A jeśli można to napisz strone producenta od którego Ty kupowałaś swoje zaproszenia (ew. napisz na priv). Z góry dziękuję za rade i za namiar na strone WWW. Paaa
hej moge tez prosic te namiary
Gemini w Gdyni.

My kupowaliśmy w hurtowni papierniczej w Gdyni na Jana z Kolna - taki żółty budynek (widać go od strony dworca PKP i sądu). Duży wybór, ceny przeciętnie 70 gr do złotówki taniej niż w sklepach papierniczych co na 150 zawiadomieniach i zaproszeniach robi różnicę. Nam zabrakło kilkunastu sztuk z jednego wzoru, na którym bardzo nam zależy i poprosiliśmy o syganał jak będzie dostawa. Niestety ten producent do świąt drukuje tylko kartki świąteczne. Myślałam, że coś "kręcą" w hurtowni więc zadzwoniłam do producenta. Okazało się to jednak prawdą. Zapytałam się więc o zamówienie bezpośrednie - jest to możliwe, tyle że pokrywamy koszty przesyłki, co powoduje, że cena producenta + przesyłka = cenie w tej hurtowni.
Duży wybór zaproszeń ma też hurtownia na Puckiej przy pętli 163 i 198.
Owocnego szukania!!!
dziewczyny a ile wydajecie / wydałyście na zaproszenia, chodzi mi o koszt jednej sztuki. Słyszałam, że fajne zaproszenia są w granicach nawet 5 zł. Ja zamierzam zrobić zaproszenia sama ale jeszcze się zastanawiam....
My zamawialiśmy w Kim w Gdyni, kosztowały 6zł za sztukę, a wyglądały tak:
image
Fajni link:
http://zaproszenia-itd.home.pl/newitd/index.php
My płacimy ok.3 zł za sztukę.

moim zdaniem płacic 5 zł za zaproszenie to przesada, szczegolni jak trzeba ich kupic ok 100 -150 zł. W Gemini widzialam piekne zaproszenia juz za 70 gr.
A gdzie kupujesz zaproszonka jeśli można zapytać ?
Masz na mysli Cartalie w Gemini ?? Bo jesli sie orientuję to ich tam juz nie ma, ale może w Gemini jest jeszcze jakis inny sklep, gdzie są takie tanie zaproszenia, jesli możesz daj znać ;))
do góry