Widok

ZAWIODLAM SIE !!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Jestem czestym gosciem tego forum i zawsze uwazalam ze to fajna sprawa i mili ludzie ale niestety musze powiedziec ze sie zawiodlam! Myslalam ze jak poprosze o pomoc i zapytam o dobrego DJ to polowa z was sypnie sprawdzonymi numerami ale niestety.........widze ze kazdy dba tu o wlasne interesy albo poprostu jestescie nieczuli na ludzkie potrzeby.Nie sadzilam ze to taki problem podac nr tel. do kogos sprawdzonego !!Wydawalo mi sie ,ze to forum poto wlasnie istnieje ZEBY SOBIE POMAGAC ,WYMIENIAC SIE ADRESAMI ,NUMERAMI,RADAMI ITP.No coz musze chyba radzic sobie sama Ps:Podziekowania serdeczne dla marty i kachy -=to mile ze ktos jednak mysli o innych!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aaaaaaaaaa i dla nikity rowniez!
Przykro mi, że się zawiodłaś. Może dlatego nikt nie pisze, bo jeszcze nidgy nie byłam na weselu, gdzie był DJ i było fajnie.
Polecam małżeństwo, które grało i śpiewało u nas. Zagrają wszystko od retro po nowości. Pierwsze i ostatnie wesele, na którym goście zaczęli się bawić od razu. Jeśli jesteś zainteresowana napisz. Nie chcę podawać numer publicznie. Pozdrawiam
ja po prostu nie mam namiarów na dj. Bo według mnie na weselu musi być orkiestra. Byłam na jednym weselu gdzie grał dj. I gościom się to nie podobało. Ale mam nadzieję że ktoś ci pomoże.
Pozdrawiam
przecież dałam Ci droga wb namiary na dj... :(((
piszę jeszcze raz tel604382162 albo numer gg 1785918
Pozdrawiam!!!
dzieki serdecznie za pomoc a jednak istnieja dobrzy ludzie

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry