Widok
...hm..
.okazalo sie,ze z Rumi do Przodkowa to kawał drogi:(
dzis jedziemy posluchac zespolu..... jak to jest??? pewnie za transport orkiestry tez trzeba płacic prawda???
.....bo tak sobie mysle,iz z Przodkowa do Osłonina ,bo tam mamy wesele (nawet jesli bysmy sie na nich zdecydowali) jest spory kawalek.... nio zobaczymy czy warto ;)
.okazalo sie,ze z Rumi do Przodkowa to kawał drogi:(
dzis jedziemy posluchac zespolu..... jak to jest??? pewnie za transport orkiestry tez trzeba płacic prawda???
.....bo tak sobie mysle,iz z Przodkowa do Osłonina ,bo tam mamy wesele (nawet jesli bysmy sie na nich zdecydowali) jest spory kawalek.... nio zobaczymy czy warto ;)
....hejka.....
...nie sadziłam,ze ktokolwiek moze tak mocno wyprowadzic mnie z rownowagi.....
.....otoz...wczoraj jechalismy posłuchac orkiestry z Sławoszyna kolo Krowkowej....jestesmy z Rumi ,wiec to spory kawalek drogi do pokonania;).....
...umowilismy sie telefonicznie z Panem ze zespolu ,ze przyjedziemy posluchac jak graja, porozmawiac apropo kosztow,itd (wiadomo "nikt nie chce kupowac kota w worku") ....
.... mijamy Krokowe,zjazd na Sławoszyno, Nareszcie ! ....szukamy numeru domu.... 5 , 7.... i co dalej?? swiat sie konczy ,a numeru jak ni ma tak nie ma:D:D:D:D ..... stop! .....idzie jakis dziadzio.... "musicie wjechac w tą ciemnosc i skrecic na lewo i drogą piaskową dojedziecie "!!!!!......
..... po długich poszukiwaniach,powiedziałabym wrecz manewrach:( dotarlismy do celu.....juz na dworze przewitał nas miłky Pan:) ..... zaprasza do domu,,wchodzimy do salonu...rozgladamy sie dyskretnie ....wzrokiem szukam jakiegos sprzetu na ,ktorym moglby nam owy Pan zademonstrowac swoj repertuar.... i co sie okazuje???????
W POKOJU NIE MA NAWET TELEWIZORA!!!!!!!!!! cholera!!!!! pi...pi....pi.....
..... na stole lezy przygotowana UMOWA do podpisania!!!!!
......czy ja jestem nienoramalna????
.....koles myslal,ze podpiszemy ja w ciemno!!!nie słysząc uprzednio jak brzmi zespół...zero kompetencji,mogl nam powiedziec,iz nie ma mozliwosci odtworzenia na mp3 np,,,jeny!czym kolwiek!!!
.... na to spotkanie przejechaliscy sporo km tylko po to by zobaczyc jak wyglada tresc umowy!!!!!!!! :( rownie dobrze moglaby to byc rozmowa przez telefon!!!!!
...nie sadziłam,ze ktokolwiek moze tak mocno wyprowadzic mnie z rownowagi.....
.....otoz...wczoraj jechalismy posłuchac orkiestry z Sławoszyna kolo Krowkowej....jestesmy z Rumi ,wiec to spory kawalek drogi do pokonania;).....
...umowilismy sie telefonicznie z Panem ze zespolu ,ze przyjedziemy posluchac jak graja, porozmawiac apropo kosztow,itd (wiadomo "nikt nie chce kupowac kota w worku") ....
.... mijamy Krokowe,zjazd na Sławoszyno, Nareszcie ! ....szukamy numeru domu.... 5 , 7.... i co dalej?? swiat sie konczy ,a numeru jak ni ma tak nie ma:D:D:D:D ..... stop! .....idzie jakis dziadzio.... "musicie wjechac w tą ciemnosc i skrecic na lewo i drogą piaskową dojedziecie "!!!!!......
..... po długich poszukiwaniach,powiedziałabym wrecz manewrach:( dotarlismy do celu.....juz na dworze przewitał nas miłky Pan:) ..... zaprasza do domu,,wchodzimy do salonu...rozgladamy sie dyskretnie ....wzrokiem szukam jakiegos sprzetu na ,ktorym moglby nam owy Pan zademonstrowac swoj repertuar.... i co sie okazuje???????
W POKOJU NIE MA NAWET TELEWIZORA!!!!!!!!!! cholera!!!!! pi...pi....pi.....
..... na stole lezy przygotowana UMOWA do podpisania!!!!!
......czy ja jestem nienoramalna????
.....koles myslal,ze podpiszemy ja w ciemno!!!nie słysząc uprzednio jak brzmi zespół...zero kompetencji,mogl nam powiedziec,iz nie ma mozliwosci odtworzenia na mp3 np,,,jeny!czym kolwiek!!!
.... na to spotkanie przejechaliscy sporo km tylko po to by zobaczyc jak wyglada tresc umowy!!!!!!!! :( rownie dobrze moglaby to byc rozmowa przez telefon!!!!!
..hmm...
U nas to prawie jak w ING; dojeżdżamy, prowizji nie pobieramy, wszystko jest ujęte w ostatecznej cenie (transport, oświetlenie, gadżety konkursowe - robimy kilka zabaw, które "kosztują" ;-) ).
Jeśli odległość jest b.....o duża możemy spotkać się w pół drogi.
Dysponuję sprzętem przenośnym, pozwalającym na prezentację w szczerym polu... a'propos w/w zdarzenia.
Zapraszamy do współpracy. Grupa Tequila - jedyne takie trio.
P.S. sorrki za maleńką reklamę, nie linczujcie
Pozdrawiam wszystkie Pary, które są lub nie są zadowolone z naszej pracy w ich szczególnym dniu.
U nas to prawie jak w ING; dojeżdżamy, prowizji nie pobieramy, wszystko jest ujęte w ostatecznej cenie (transport, oświetlenie, gadżety konkursowe - robimy kilka zabaw, które "kosztują" ;-) ).
Jeśli odległość jest b.....o duża możemy spotkać się w pół drogi.
Dysponuję sprzętem przenośnym, pozwalającym na prezentację w szczerym polu... a'propos w/w zdarzenia.
Zapraszamy do współpracy. Grupa Tequila - jedyne takie trio.
P.S. sorrki za maleńką reklamę, nie linczujcie
Pozdrawiam wszystkie Pary, które są lub nie są zadowolone z naszej pracy w ich szczególnym dniu.
Znowu go prowokujesz, czy potrzebnie? Te wasze starcia słowne są naprawdę nie na miejscu. Faktem jest jednak, ze facet ma o wiele większy dorobek artystyczny i muzyczny niż wszystkie żabki i kapelusze razem.
CzarnaŻabka napisał(a):
> A gdzież to nasza znawczyni zespołów obcująca na codzień z
> muzyką EMPI, wszak jej zespół też wywodzi się z Wejherowa.
> Czekamy na jakieś info.
CzarnaŻabka napisał(a):
> A gdzież to nasza znawczyni zespołów obcująca na codzień z
> muzyką EMPI, wszak jej zespół też wywodzi się z Wejherowa.
> Czekamy na jakieś info.
oj są tu niezłe gierki nawet nie zdajecie sobie sprawy jak zespoły potrafią się same polecać, krytykują innych niektórzy forumowicze to wyczują niektorzy nie ale inne zespoły od razu to wychwytują i wtedy jest przepychanka słowna :D jest to czasami wesołe czasami żenujące no coż widocznie walczą o kawałek chleba
Minęły 3 lata od założeniu wątku i zespoliki-krzaki napiły się za dużo wódki na weselach,zmienili nazwy i dalej kantuja niczego nie świadomych klientów.jak napisała Pani na początku wątku,która jechała z Rumii kilkadziesiąt kilkometrów tylko po to aby podpisac umowę z zespołem w ciemno,bo Pan nie maił nawet telewizora w domu.A nie lepiej wynająć zawodowy zespół,któy wystawi rachunek i mieć udaną imprezę?

Ojj... Jest pan w wielkim błędzie. Wszystkie trzy zespoły istnieją i mają się bardzo dobrze. Jeśli pan nie wierzy może pan przyjechać, zobaczyć płytki z wesel czy nawet nas dotknąć, a nawet możemy panu fakturę VAT wystawić, tylko bardzo pana proszę. Niech pan następnym razem nie wypowiada się na temat zespołów o których nie ma pan zielonego pojęcia!!!
Pozdrawiam
Łukasz Chustak
Zespół Premium
Pozdrawiam
Łukasz Chustak
Zespół Premium
Witam.Dokładnie zgadzam się z wypowiedzią Pana Łukasza,jak ktoś może tak pisać skoro nie ma o zespole zielonego pojęcia!!!!Napisze krótko i na temat-MIELIŚMY TĄ ORKIESTRĘ NA WESELU LUDZIE GRALI SUPER!!!Goście do domu nie chcieli pójść,w życiu nie wierzyłam,że znajdziemy tak fajną orkiestrę,dzięki im nasze wesele wspominamy z takim ogromnym uśmiechem na twarzy,wszyscy goście byli zachwyceni tak samo jak my!!!!Dlatego z całego serca ich polecamy bo naprawdę jest warto!!!!Z pozdrowieniami dla naszej cudownej orkiestry-Karolina i Przemek!!!!