Widok

ZESPÓŁ!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej.
Poszukuję zespołu na wesele. Kilka dni temu któraś z was pisała o sprawdzonym dj i zespole, że poleca na 100000000%,będę bardzo wdzieczna za info bo przez przypadek skasowałam maila! buuuuuuu
Plisssss

Ściski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rowniez poprosze o informacje o sprawdzonym zespole - opinie o zespole namiary i cene . Z gory dziekuję za wszelkie informacje
a jaki zespół cię interesuje
Sound City Band

Kontakt: p.Artur 0-501-264-703

Grupe tworzy jedna pani-która spiewa

i dwóch mężczyzn. Nie chcieliśmy ŻADNEGO disco polo ani biesiady. Grali fantastycznie szlagiery z całego świata,

A uwierz mają bogaty repertuar (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse,

cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).

Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.

Osobiście byłam już na kilkunastu weselach, ale na żadnym nie bawiłam się tak

jak na własnym - brzmi to zapewne mało skromnie. Wiem, że dobra muzyka to 85% powodzenia przyjęcia weselnego.

image
image
U mnie gral zespół Alibi z Człuchowa (dojeżdżają do Trójmiasta). Grali dużo starych przebojów (Czerwone Gitary i te klimaty), ale były tez nowsze piosenki. Co najważniejsze rozkręcili zarówno młode jak i starsze towarzystwo. Namiary nanich znajdziesz w necie (np. przez Google)
a u mnie grał zaspół Balanga z Gdyni, uważam że najlepszy zespół na świecie, facet cały czas rozkręcał imprezę nikt się bnie nudził, wszyscy bawili sie do samego rana i tak chwalili zespół że ja nie mogę, ja sie ubawiłam jak nigdy dotad, było to prawdziwe tradycyjne wesele bez żadnych nowoczesnych piosenek i dziwnych pio,ysłów, były konkursy, przyśpiewki i same polskie piosenki, bez których wesele nie może się odbyc, był to najlepszy zespół przy jakim się bawiłam w moim życiu, dziękujkę im za to choc wątpię czy czytają to forum, pozdrawiam
prosze mi powiedziec jaki jest sklad zespolu balanga, czy maja perkusje prawdziwa i ile biora??

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry