Widok
Sound City Band
Kontakt: p.Artur 0-501-264-703
Grupe tworzy jedna pani-która spiewa
i dwóch mężczyzn. Nie chcieliśmy ŻADNEGO disco polo ani biesiady. Grali fantastycznie szlagiery z całego świata,
A uwierz mają bogaty repertuar (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse,
cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).
Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.
Osobiście byłam już na kilkunastu weselach, ale na żadnym nie bawiłam się tak
jak na własnym - brzmi to zapewne mało skromnie. Wiem, że dobra muzyka to 85% powodzenia przyjęcia weselnego.
Kontakt: p.Artur 0-501-264-703
Grupe tworzy jedna pani-która spiewa
i dwóch mężczyzn. Nie chcieliśmy ŻADNEGO disco polo ani biesiady. Grali fantastycznie szlagiery z całego świata,
A uwierz mają bogaty repertuar (Tina Turner,Michael Jackson,The Police, rock and roll,salse,
cha-cha, Grease, Gorączka Sobotniej Nocy I wiele wiele innych).
Goście byli zafascynowani muzyką i spiewem. Kiedy nie tańczyli, to wsłuchiwali się w płynące rytmy.
Osobiście byłam już na kilkunastu weselach, ale na żadnym nie bawiłam się tak
jak na własnym - brzmi to zapewne mało skromnie. Wiem, że dobra muzyka to 85% powodzenia przyjęcia weselnego.
a u mnie grał zaspół Balanga z Gdyni, uważam że najlepszy zespół na świecie, facet cały czas rozkręcał imprezę nikt się bnie nudził, wszyscy bawili sie do samego rana i tak chwalili zespół że ja nie mogę, ja sie ubawiłam jak nigdy dotad, było to prawdziwe tradycyjne wesele bez żadnych nowoczesnych piosenek i dziwnych pio,ysłów, były konkursy, przyśpiewki i same polskie piosenki, bez których wesele nie może się odbyc, był to najlepszy zespół przy jakim się bawiłam w moim życiu, dziękujkę im za to choc wątpię czy czytają to forum, pozdrawiam