Widok
Witamy wszystkich zainteresowanych.Organizowaliśmy nasze wesele właśnie na tej sali i oto kilka opinii na jej temat , może się Wam przydadzą. Można by pisać wiele, ale my zajmiemy się głównymi tematami jakie myślę ,że są ważne na każdym weselu - jedzenie i inne dodatki jest kilka opcji do wyboru i od Was zależy co wybierzecie w naszej opinii było smaczne i w odpowiedniej ilości , obsługa też się starała, ale co najważniejsze sala taneczna bardzo ok!!! są świetne efekty, które naprawdę robią wspaniały, przydatny efekt ,nasz dj był bardzo zadowolony i tak na marginesie może kiedyś przeczyta tą opinię bardzo go pozdrawiamy i na pewno będziemy polecać - Życzymy Wam powodzenia , my mamy to już za sobą.
A ja nie polecam. Chciałam tam robic wesele w przyszlym roku, bo były dobre opinie i miejsce mi odpowiadało.
Wlasciciel totalnie mnie olał. Napierw odwoluje jedno spotkanie, potem pół godziny przed drugim spotkaniem je tez odwołał.
Chcialam dac mu jeszcze szanse i mój facet zadzwonił i się umówił. O dziwo własciciel to spotkanie tez odwołał i sie nie odzywa.
Jeżei rtak traktuje swoich klientów to ja temu panu podziekuje.
Nie mam nerwów na to zeby przed weselem jeszcze taki ktos mnie dobijal.
Wlasciciel totalnie mnie olał. Napierw odwoluje jedno spotkanie, potem pół godziny przed drugim spotkaniem je tez odwołał.
Chcialam dac mu jeszcze szanse i mój facet zadzwonił i się umówił. O dziwo własciciel to spotkanie tez odwołał i sie nie odzywa.
Jeżei rtak traktuje swoich klientów to ja temu panu podziekuje.
Nie mam nerwów na to zeby przed weselem jeszcze taki ktos mnie dobijal.
Ja mam info, ale troszkę dawne jak tę salę stroiłam, ale pamiętam opinie forumek, które tam wyprawiały wesela, że były zadowolone zarówno z sali jak i kucharek, dla mnie jedyny minus to fakt, że jak duże wesele to goście muszą siedzieć na tym balkoniku/antresoli, i wiem też od klientek, że sala przeszła remoncik, jak coś mam troszkę fotek tego miejsca :)