Widok

ZIELONA SALA ul. KARTUSKA 351 Gdańsk

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Potrzebuje jakiś informacji odnośnie tej sali? Może ktoś był ostatnim czasie na weselu tam organizowanym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy Cię '' Krejzi " cieszymy się ,że jesteś zainteresowany naszym djem.Byliśmy z nim na kilku weselach naszych wspólnych znajomych aż w końcu trafilo się nasze...i wszyscy dobrze się bawili.Pozwolimy sobie podać Jego numer 602705049 na imię ma Andrzej pozdrawiamy i życzymy udanej zabawy.
kto był Waszym Djem?;)
Witamy wszystkich zainteresowanych.Organizowaliśmy nasze wesele właśnie na tej sali i oto kilka opinii na jej temat , może się Wam przydadzą. Można by pisać wiele, ale my zajmiemy się głównymi tematami jakie myślę ,że są ważne na każdym weselu - jedzenie i inne dodatki jest kilka opcji do wyboru i od Was zależy co wybierzecie w naszej opinii było smaczne i w odpowiedniej ilości , obsługa też się starała, ale co najważniejsze sala taneczna bardzo ok!!! są świetne efekty, które naprawdę robią wspaniały, przydatny efekt ,nasz dj był bardzo zadowolony i tak na marginesie może kiedyś przeczyta tą opinię bardzo go pozdrawiamy i na pewno będziemy polecać - Życzymy Wam powodzenia , my mamy to już za sobą.
witam czy mogłabyś przesłać mi fotki tej sali na mail??
Biore ślub w Lipcu i ogarnął mnie strach,że złą sale wybrałam!! ;(
Właścicielka nie pozwoliła nam samodzielnie dekorować sali a jej dekoracje do końca nam nie odpowiadają... ;[
19851@wp.pl
A ja nie polecam. Chciałam tam robic wesele w przyszlym roku, bo były dobre opinie i miejsce mi odpowiadało.
Wlasciciel totalnie mnie olał. Napierw odwoluje jedno spotkanie, potem pół godziny przed drugim spotkaniem je tez odwołał.
Chcialam dac mu jeszcze szanse i mój facet zadzwonił i się umówił. O dziwo własciciel to spotkanie tez odwołał i sie nie odzywa.
Jeżei rtak traktuje swoich klientów to ja temu panu podziekuje.
Nie mam nerwów na to zeby przed weselem jeszcze taki ktos mnie dobijal.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli to pytanie jest skirowane do mnie to bylam tam jakis rok moze troche wiecej temu i naprawde bardzo dobrze wspominamy to wesele i ta sale
Bardzo sympatyczne miejsce. Miła obsługa. Zajrzyj na stronkę: http://www.zielonasala.pl/index.html
www.foto79.pl
oo sorry nie patrzalam nawet kto dodal ten watek :P

ja w takim razie cierpliwie czekam na decyzje :)
NO przecież ja jestem chętna... tak jak pisałyśmy @. Myślimy z narzeczonym nad naszą decyzją, która zapewne będzie pozytywna
wiec moze ktos jest chetny na termin 5 czerwiec 2010
widze ze ktos tez tam sie bail
dlatego tez wybralam to sale niestety sama tam nie moglam miec wlasnego slubu bo mamy za duzo osob bo to byla nasza sala nr 1
na weselu bylismy w sierpniu 2009:)
a kiedy było to wesele???
ja tam bylam u kuzynk na slubie naprawde miejsce badzo fajne (jak dla nas mlodzi siedzieli u gory na tym balkoniku) wszyscy goscie raczej chwalili i nic nie slyszalam zeby kuzyka sie zalila na cos
a dzięki zajrzałam na stronkę i właśnie oglądam:)
Sabi fotki są na mojej stronie, a więcej mogę ci podesłać na maila tylko podaj adres :)
a masz fotki przystrojonej sali???
dla mnie atutem jest ta antresola... coś innego jak w innych miejscach :)
Ja mam info, ale troszkę dawne jak tę salę stroiłam, ale pamiętam opinie forumek, które tam wyprawiały wesela, że były zadowolone zarówno z sali jak i kucharek, dla mnie jedyny minus to fakt, że jak duże wesele to goście muszą siedzieć na tym balkoniku/antresoli, i wiem też od klientek, że sala przeszła remoncik, jak coś mam troszkę fotek tego miejsca :)
do góry