Widok

ŻŁOBEK JAKĄ DZIELNICĘ GDAŃSKA ...

WITAJCIE DZIEWCZYNY OD JAKIEGOŚ CZASU PRAGNĘ ZAŁOŻYĆ ŻŁOBEK, ZGODNY Z UCHWAŁĄ ŻŁOBKOWĄ. W ZWIĄZKU Z TYM MAM PYTANIE JAK UWAŻACIE W JAKICH DZIELNICACH GDAŃSKA OTWORZYĆ TAKI ŻŁOBEK DLA DZIECI OD 5 MCA DO 4 LAT DO 25 DZIECI Z DWÓJKĄ NAUCZYCIELI I JEDNEJ OPIEKUNKI.
PLANUJĘ WPROWADZIĆ TAKĄ OFERĘ ABY RODZICA BYŁO STAĆ NA OPŁATĘ ZA NIE A MNIE ZA UTRZYMANIE SIĘ NA RYNKU.
PROPONUJĘ CZESNE ZA MIESIĄC ZA POBYT OD 7-17 - 500 ZŁ + 160 ZŁ MCZNIE CATERING.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o przypomniałam sobie fajną sprawa jest chyba logopedia - wiecie jakie smieszne gęboje potem synek robił w domku ..
a jeszcze jesli to było rozwijajace..

poza tym moze jakies zajecia ruchowe sa warte inwestycji - jakas gimnastyka czy rytmika... zeby dzieci sie troche poruszaly..

i wiesz Magda - jesli kogos stac bedzie na 700 to zaplaci tez 750 czy 800 za ciekawszy zestaw zajec.
1000 to moze juz inna bajka...
Odkopuje wątek. Zastanawiam się nad taką inwestycją. Gdzie obecnie w trójmieście najbardziej brakuje żłobków? A może ktoś z Was już otworzył prywatny żłobek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
serwus sonia! na "starej "Morenie brak żłobka ja myślałam o dziennienej opiece; W domu kultury we wtorki działa klub mam i sala jest potem nie wykorzystana .
Miała być inwestycja w żłobka w Gdańsku przez fundacje z pucka ale władze miasta nie były zainteresowane tym!
www.pozytywneinicjatywy.pl
a moze okolice wita stwosza, bazynskiego, polanki? duzo rodzicow pracujacych na kampusie UG korzystaloby z takiego zlobka.
Właśnie najbardziej obstawiałam oliwa, wrzeszcz, morena...?
Sonia - trzymam kciuki za realizację pomysłu :-)
na przymorzu bys miała na pewno pełna klintów i na chełmie oraz ujeścisko i zakoniczyn ale podnieś cene bo to trochę za mało 600 plus jedzenie to juz lepiej wyglada,

Inne tematy z forum Morena

Leśna Dolina (68 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

GreenLine (14 odpowiedzi)

GreenLine powstaje przy ul. Rakoczego na styku Moreny i Matemblewa, w otoczeniu zalesionych...

do góry