Widok

ZNACIE KOSMETYKI DO PROFESJONALNEGO MAKIJAZU???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ!
CHCIALABYM SAMA SIE WYMALOWAC NA SLUB I PO PROSTU MAM ZAMIAR TYLKO KUPIC ODPOWIEDNIE KOSMETYKI...
ALE NIE ZNAM SIE AZ TAK NA JAKIS PROFESJONALNYCH PODKLADACH CZY KREMACH KTORE UTRZYMUJA NIENAGANNY MAKIJAZ, WYROWNUJA CERE ITP...
MOZE ZNACIE TAKIE KOSMETYKI???:)
PZDR!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam art deco wszystkie kosmetyki ale głownie utrwalacz do szminki i baze:)

Ja też powoli kompletuję zestaw kosmetyków. Tydzień temu kupiłam bazę pod cienie art deco. Jest rewelacyjna! Teraz mam w planie kupić bazę pod podkład smashbox, próbowałam przed sylwestrem - super. Nazywa się photo finish czy jakoś tak.

a gdzie można kupic kosmetyki art deco? I jaki to przedzial cenowy?
Ja polecam bazę pod cienie ARTDECO kupowałam na pewno w Alfie, ale nie pamiętam dokładnie czy w Douglasie, czy w Galerii Centrum, kosztowała około 38 zł/ 5ml, ale jest mega wydajna
A wygląda tak
image
Jedne z najlepszych kosmetykow do profesjonalnego makijazu firmy BOBBI BROWN, ale niestety nie dostepne jeszcze na polskim rynku. Niekiedy mozna spotkac na allegro, ale chwila i juz ich nie ma.
Pozdrawiam
tak widziałam je na własne oczy - moja trenerka wieki temu kupiła sobie w anglii cienie sypkie - są super wydajne i pięknię się mienią, ale kosztują też niemało.
a powiedzcie co daje taka baza pod podklad? tylko to ze caly makijaz dlugo sie trzyma? czy moze tez wyrownywac koloryt cery itp? czy tym to juz fluid sie zajmuje?

ps. dzieki za wczesniejsze info! na pewno sie przyda!!!

do góry