Widok

ZNACIE KOSMETYKI DO PROFESJONALNEGO MAKIJAZU???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ!
CHCIALABYM SAMA SIE WYMALOWAC NA SLUB I PO PROSTU MAM ZAMIAR TYLKO KUPIC ODPOWIEDNIE KOSMETYKI...
ALE NIE ZNAM SIE AZ TAK NA JAKIS PROFESJONALNYCH PODKLADACH CZY KREMACH KTORE UTRZYMUJA NIENAGANNY MAKIJAZ, WYROWNUJA CERE ITP...
MOZE ZNACIE TAKIE KOSMETYKI???:)
PZDR!

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć dziewczyny :) tutaj jest mój watek dotyczący makijażu, może się którejś przyda...
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=252252&t=251353
Ja też się będę sama malować i trochę skorzystałam z informacji w tym wątku :)

Świetne sa tez kosmetyki Kryolan ale tez do tanich nie naleza.
http://www.kryolancitywarszawa.com.pl/
Chyba lepiej idz do wizazystki :-)

image

image
Dokładnie, kosmetyki MAC sa dla profesjonalistów, więc pewnie dobre, chociaż nigdy nie sprawdzałam.
Ale juz dobry podkład jest w tej cenie co pełnen makijaz. Więc chyba sie nie opłaca :-(

Super sa kosmetyki firmy MAC ( na razie mozna je kupic tylko w Warszawie ).Ale nie wiem czy Ci sie to oplaca...

image

image
wiesz powiem Ci szczerze, że bardzo drogo Cię to wyniesie- tzn kupowanie profesjonalnych kosmetyków i baz..wiem cos na ten temat..

image
mysle ze trzeba sie wybrac do salony z top listy i zapytac ;-) o bazy, podklady i rozne inne ;))

image
image
Sylwus, swietny temat, ja sama tez chce malowac sie sama i mam ten sam problem !!! :) hihih, podpatrze co tu dziewczynko polecą :) buziaczki :)

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry