Widok

ŻOŁĄDKOWA GORZKA CZYSTA DE LUXE czy SOBIESKI na WESELE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam problem z wyborem wódki na wesele, nie wiem czy wybrać:
1. ŻOŁĄDKOWA GORZKA CZYSTA DE LUXE
2. SOBIESKI

może macie jakieś doświadczenia z tymi wódkami? Proszę o podzielenie się opiniami

Dziękuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo

3. PAN TADEUSZ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście polecam czystą de luxe.

Ale ile koneserów tyle smaków ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak masz wybrać pomiędzy tymi dwoma to weź Sobieskiego.
Ładniej wygląda butelka na stole. Czysta de lux nie prezentuje się ładnie, choć ciut lepiej smakuje.
Ale wódka jest wódka, nie przejmuj się goście wypiją wszystko, ale Sobieski robi wrażenie wódki bardzo dobrej.
mielismy sobieskiego i nie bylo reklamacji, dobrze schłodzona smakowała Gościom, zoladkowa tez ma dobre opinie i zastanawialismy sie nad nia, ale ostatecznie dostalismy w Zetce pakiet weselny z sobieskiego i taką kupilismy
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Ja mam Sobieskiego zawsze mi smakuje i nie słyszałam nigdy, żeby się ktoś na nią skarżył.
Natomiast czysta de lux nie przypadła mi do gustu - zawsze się źle po niej czuje..., ale mój brat bardzo ją lubi i miał ją na własnym weselu.
albo
4. KRUPNIK
5. ŻUBRÓWKA

polecam :)

My osobiście będziemy mieć Krupnik :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też miałam dylemat i w ostateczności wybrałam Sobieskiego bo jest odrobinę lepsza od De Luxe i lepiej wygląda na stole.

Ale druga sprawa jaką łatwiej dostać po dobrej cenie w hurtowniach to muszę powiedzieć że chyba by było łatwiej jakbym wybrała Gorzka żołądkową.
Dziekuje wszystkim za opinie

A orientuje się ktoś gdzie można dostać w fajnej cenie SOBIESKIEGO ?
sprawdzcie zetke w pszczólkach (pakiety weselne) i janus w gdansku. warto czasem zerknac tez w makro lub selgrosie a jak macie kogos z koncesja to bedzie sie tym bardziej opłacać
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Ja polecam de lux, dobra wódka ;)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Luksusową wódka pierwsza klasa
ja też mam de luxe i dobrze się prezentuje na stole hehe :P
Najtańszą wódkę znalazłam w Galerii Alkoholi w Nowym Dworze Gdańskim. Taniej niż w Zet i innych. Wzieliśmy Białą Żubrówke.
Witam,
Kupowałam kilka dni temu Sobieskiego w hurowni Alti Plus w Pruszczu po 17,47 .
Ja brałam pod uwagę: co zawsze piją moi znajomi i rodzina.
Faktycznie sobieski ładniej wygląda, ale jednak na wszytskich imprzach zawsze jest zołądkowa :)
Bez przesady.... wódka to wódka..wiadomo, ze na wesela nie rozpatrujemy jej w kategoriach lodowa i starogardzka. :)
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kupiliśmy Sobieskiego i Żołądkową. Sobieski miał być na wesele a Żołądkowa na poprawiny. Ale w końcu świadek roznosił na weselu oba gatunki i wszyscy byli zadowoleni.

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry