Widok
Polecam firmę PAKAR z Elbląga http://www.pakar.elblag.pl
Witam i pozdrawiam. Gosia ma w 100% racie.Kolego solidną kuchnie możesz mieć za jakieś 6-7tyś.Uwzględniając dobre okucia solidne wykonanie i montarz. Profesjonalne studio doliczy utrzymanie studia.Zleci dla stolarni wykonanie mebli.Stolarnia zleci montarz mebli u klijęta. Koszty rosną wraz z ilością pośredników każdy chce zarobić. Jeden szef zadba o pracowników i jest szansa na solidne meble motywacja jest bardzo ważna.
Kiedys zrobilam kuchnie u stolarza i od tamtej pory wyleczylam sie z podobnych pomyslow, wcale nie byla taka tania jak na poczatku sie wydawalo poniewaz po zamowieniu okazalo sie ze zle cos policzyl i musze doplacic oczywiscie nie chcialam to powiedzial ze nie bedzie dalej robił i taka przychanka trwala jakies 2 tygodnie. nie mialam wyjscia i musialam doplacic umowil sie ze za 2 tygodnie beda meble nastepnie nie przyjechal i nie odbieral telefonow powiedzial ze byl chory, meble jakie otrzymalam to totalna porazka smierdzialy lakierem tak ze glowa bolala a jakosc mebli raczej watpliwa nie chce mi sie nawet o tym pisac za duzo tego bylo. smiesza mnie sterotypy ze nie ma ekspozycji, lokalu nie wynajmuje, ma super maszyny i jest tak samo pewny jak duza fabryka mebli a tanie bo ma nizsze koszty. Tylko jak powierzyc komus 10 000 zl tylko wierzac na slowo. Jak jakas firma ma salon, stac ja na wynajecie lokalu i przygotowanie ekspozycji gdzie wszystko można zobaczyc i sprawdzic to ja chetnie zapłace troche wiecej za to ze moge zobaczyc, dotknac mebli i miec ewnosc ze wiem gdzie ich zanlezc w razie klopotow. Ostatnio zmienialam mieszkanie i zamowilam kuchnie w salonie wcale nie duzo drozej niz u stolarza i meble byly na czas drobne uwagi co do jakosci usuniete w ciagu 14 dni, zadnych niespodzianek z platnosciami i z tej kuchni jestem zadowolona. Jak traficie na stolarza Pana Waldka to wielka ostrożność i nogi za pas bo ma gadane ale na tym wszystko sie konczy.
sylwia
sylwia
Sylwio czy mogłabyś napisać gdzie zamówiłaś meble sama szukam kuchni niekoniecznie najtańszej jak to możliwe ale nie chciałabym mieć takich problemów jak ty z stolarzem. zgadzam się że sa stolarze i stolarze ale jak to zweryfikować zeby miec pewność, że stolarz jakiego ja wybieram to akurat ten porządny wole nie grać w ruletkę. Będę wdzięczna jak napiszesz w jakiej firmie zamówiłaś meble. Jak możesz prześlij mi projekt oraz napisz ile zapłaciłaś za kuchnię.
kaloli_ka@o2.pl
Z góry dziękuję
kaloli_ka@o2.pl
Z góry dziękuję