Widok

Za natarczywe gapienie się

W Polsce ludzie mają okropny zwyczaj patrzeć i podsłuchiwać innych np w skm,kiedy jedziesz z partnerem to ani on ani ja nie chcemy aby ktoś się natrętnie patrzył ludzie brak wychowania i ogłady,szanujcie swoją intymność każdy ma granice.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
buehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyobraź sobie, że SKMka to winda... Jakbyśmy idiotycznie wyglądali gapiąc się ciągle w górę albo w dół.
Czy czasem nie jesteś przewrażliwiony? Może przystojny jesteś? Albo Twoja partnerka ładna? Albo masz coś "na pysku" i to jest śmieszne?
Np proszę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ludzie w naszym kraju nie są jeszcze przyzwyczajeni do związków homoseksualnych i dlatego się gapią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja czasem zapominam się kiedy widzę naprawdę ładną kobietę, a tak to sie nie gapie, bo na co ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
cyt: "...np w skm,kiedy jedziesz z partnerem to ani on ani ja nie chcemy aby ktoś się natrętnie patrzył"

Wojtek, to co Ty robisz ze swoim partnerem w SKM-ce, że aż podróżni muszą zwracać na was taką uwagę?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Polsce też się ludzie do siebie uśmiechną w pociągu np.
Fakt, że jest większy dystans do drugiego człowieka, ale ma to też swoje zalety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"W Polsce ludzie mają okropny zwyczaj patrzeć i podsłuchiwać innych np w skm,kiedy jedziesz z partnerem to ani on ani ja nie chcemy aby ktoś się natrętnie patrzył ludzie brak wychowania i ogłady,szanujcie swoją intymność każdy ma granice."
==
W SKMce nie ma miejsca na intymność, może jako para swoim zachowaniem nie przyciągajcie spojrzeń ani nie dawajcie powodów do podsłuchiwania, a przestaniecie mieć takie problemy...
Doprawdy, czasem obserwuję pary, które pomyliły chyba samochód z autobusem i zapomniały, że nie jadą same...
Czy już w domu nikogo nie uczą, że np całowanie, obściskiwanie się w miejscu publicznym jest niekulturalne?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boczenie się na innych i udawanie,że nie istnieją nie jest najlepszym rozwiążaniem. Poza Polską ludzie się do siebie usmiechają i to wcale nie oznacza chęci zawarcia znajomości i nikogo nie dziwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Każdy lubi się czasem rozejrzeć co się w okolicy dzieje.
Gapienie się zerkanie nie przeszkadzało pewnej kobiecie, z którą swojego czasu jechałem w jednym przedziale w skm-ce.
Zerkałem na nią bo bezustannie rozmawiała przez tel (30min)
Nie miałem potrzeby podsłuchiwania bo mówiła na tyle głośno, że każdy mógł sobie posłuchać.
Moją uwagę przykuł jej palec wskazujący którym namiętnie wierciła w swoim nosie rozmawiając sobie przez telefon.
Gapiąc się na nią miałem nadzieję, że zawstydzi się i przestanie.
Przestawała na chwilkę, lecz gdy spuszczałem z niej wzrok paluszek jak zaczarowany wędrował prosto w nos.

Resocjalizacja gapieniem się?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (42 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry