Widok
Nie wiem kim jesteś , ale myślę że to co napisałaś jest totalnym kłamstwem . Od wielu lat bywam tam na różnych imprezach i nigdy się zdarzyło aby coś było nie tak, wesela naszego syna również było super wszyscy goście piali z zachwytu , a ty piszesz jakieś bzdury
łatwo kogoś obsmarować bo miało się kiepski dzień .
Polecam super miejsce i fantastyczny człowiek, Pan Benek szef Żabiego Dworu , a kelnerki zawsze są super uwijają się jak iskierki
no i żarcie na najwyższym poziomie .
łatwo kogoś obsmarować bo miało się kiepski dzień .
Polecam super miejsce i fantastyczny człowiek, Pan Benek szef Żabiego Dworu , a kelnerki zawsze są super uwijają się jak iskierki
no i żarcie na najwyższym poziomie .
Ja tez planuję tam wesele w przyszłym roku. Moje koleżanki robiły tam swoje imprezy i były bardzo zadowolone. Dotąd nie słyszałam żadnych negatywnych opinii :)
Sama byłam tam tylko przez chwilę w czasie wesela i potem jeszcze oglądać z narzeczonym i z całą rodziną (na wycieczce po Kaszubach ;) podpisać umowę. Wszysctkich to miejsce oczarowało.
Właściciel też wydawał się sympatyczny.
Noclegów w samym dworze może i mało, ale mamy załatwiać w okolicy.
Może ktoś ma zdjęcia z wesela w tym miejscu? :)
Sama byłam tam tylko przez chwilę w czasie wesela i potem jeszcze oglądać z narzeczonym i z całą rodziną (na wycieczce po Kaszubach ;) podpisać umowę. Wszysctkich to miejsce oczarowało.
Właściciel też wydawał się sympatyczny.
Noclegów w samym dworze może i mało, ale mamy załatwiać w okolicy.
Może ktoś ma zdjęcia z wesela w tym miejscu? :)
Poniżej kilka zdjęć z wesela w Żabim Dworze.
Dekoracje wykonała firma Dekori: http://www.dekori.pl

Ja ze swojej strony szczerze polecam to miejsce, bylem tam na weselu kilka razy i zawsze wszystko było idealnie. Pyszne jedzenie i sprawna obsługa wraz z wyjątkowym otoczeniem sali to główne zalety.
Dekoracje wykonała firma Dekori: http://www.dekori.pl

Ja ze swojej strony szczerze polecam to miejsce, bylem tam na weselu kilka razy i zawsze wszystko było idealnie. Pyszne jedzenie i sprawna obsługa wraz z wyjątkowym otoczeniem sali to główne zalety.
Ja też przy wyborze sali weselnej polecam udanie się na jakąś imprezę, np.karnawałową i wtedy można wiedzieć, czego spodziewać się na własnym weselu. My tak właśnie zrobiliśmy.
Co do tej sali - ładne, oryginalne miejsce, dużo miejsca na parkiecie, miłe kelnerki, wg mnie naprawdę dobre jedzenie.
pozdrawiam z Sylwestra 2014/15 :)
Co do tej sali - ładne, oryginalne miejsce, dużo miejsca na parkiecie, miłe kelnerki, wg mnie naprawdę dobre jedzenie.
pozdrawiam z Sylwestra 2014/15 :)
Planujemy wesele w Zabim Dworze na rok 2016 proszę o opinie osób, które organizowały tam swoje wesele. Interesuje Nas wystrój sali, może kogoś polecicie? Może dysponujecie zdjęciami wystroju sali? Jesteśmy ciekawi czy smaczne jest jedzenie i ile tego jedzenia zamówić na ok 100 osób (wesele + poprawiny)? Bardzo proszę o informacje wioletkagradek23@gmail.com Będziemy wdzięczni za wszelkie wskazówki, pragniemy chyba jak większość par aby ten dzień był wyjątkowy.
Z góry dziękujemy za informację.
Z góry dziękujemy za informację.
Hej:) Może trochę pomogę. Co prawda nie byłam w Żabim Dworze na weselu i własnego tam nie miałam, ale byłam w zeszłym roku na imprezie Andrzejkowej. Powiem szczerze,że nigdy nie byłam na lepszej imprezie. Miejsce przepiękne, sala też. Wszystko bardzo urokliwe nawet w listopadzie. Jedzenie pyszne i bardzo dużo. Byłam strasznie zdziwiona ,że na zwykłych Andrzejkach jest tyle różnego jedzenia i naprawdę pysznego. Przez cała noc donoszono potrawy i desery. Prócz tego cała imprezę wystawiony był taki swojski zakątek z chlebem kiełbasą, smalcem i ogórkami. Bardzo mi się podobało i na pewno tam wrócę. Pozdrawiam
Aaaaa zapomniałam, chciałam dodać,że we wsi bez większych problemów można wynająć pokoje w przyzwoitych cenach.
Aaaaa zapomniałam, chciałam dodać,że we wsi bez większych problemów można wynająć pokoje w przyzwoitych cenach.
W Żabim Dworze byłam kilkakrotnie zawodowo ale przede wszystkim prywatnie, zarówno na kilkudniowych letnich wypadach jak i na imprezach, a tegoroczny Sylwester, który spędziliśmy z mężem w tym obiekcie był najfajniejszym na jakim byliśmy. Wyśmienita zabawa, rewelacyjne jedzonko (dużo więcej niż człowiek byłby w stanie zjeść), przesympatyczna i obrotna obsługa oraz jedyny w swoim rodzaju właściciel p.Barnard, którego przy tej okazji pozdrawiam serdecznie w imieniu swoim i męża :)