Widok

Żabi Dwór w Ostrzycach

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planujemy mieć tam wesele. Czy ktoś już tam może był? Jeśli tak to jak wygląda z jedzeniem? Czekam na jakiekolwiek opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,
my mielismy tam wesele, lokal bardzo ładny ale nie obyło sie bez wpadek i przykrych sytuacji wszczególnosci spowdowanych obsługa- pozdrowienia dla Pani kelnerki grrrrrr
jesli chcesz zorgananizowac tam wesele to moge jak najbardziej podac kilka uwag na co koniecznie trzeba im zwrcac uwage

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
bardzo bym prosil...moj e-mail to zysprzemcio@wp.pl
ja róznież bym prosiła .. natitor@o2.pl , z góry dziękuję
gralismy tam wesele niedawno. Sala przeszklona ,piekna z widokiem na rzeczke lub bajorko jak kto woli:) Jedzenia sporo i smaczne:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też poprosze o cenne uwagi;) monikagwn@interia.pl
@ poszedł
Nasze wesele odbyło się w Żabim Dworze w czerwcu. Wszystko wyszło tak jak zaplanowaliśmy, a nawet lepiej. Byliśmy naprawdę bardzo zadowoleni i z organizacji i z obsługi i z menu. Na naszym wesele kelnerki spisały się na medal, a jedyne, co nie do końca wyszło to pogoda, ale cóź ;). Jeśli macie jakieś pytania, to piszcie: maria.serafina@poczta.onet.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem tak :-) podpisalismy umowe ale dopiero na 2011 rok wiec uchu..daleko :D ale powiem tak w okolicy nie znalezlismy tak ladnej okolicy i powiem ci tam jest taki wysoki standard.. a co wazne...cena jeszcze bardzo dobra! i co tez bardzo duzo miejsca.. :D wiola i do wesela czas sie bawic.. ;p na stronie www.zabidwor.tp2.pl jest mozliwosc na zabawe andrzejkowa i w sylwestra ;p jak ktos chetny jest na "przetestowanie.."
hejka:) my też jesteśmy zainteresowani organizacją wesela w 2011 właśnie w żabim dworze-mógłbyś/mogłabyś nam podać ceny jakie wam zaproponowali?i nie wiecie jak z terminami? w razie czego podam maila woitekku@gmai.com
sorry maly blad w mailu :) woitekku@gmail.com
Aniu siostar mojego męża ma tam w czerwcu wesele i poszukuje opinii i wskazówek. Jeśli nie byłoby problemu to naskrobaj i do mnie:)

mnisia_@buziaczek.pl
wg mojej skromniej osoby lokal cudnie polozony. Sala taneczna i tarsasik rewela niestety mam wrazenie ze wlasciciele troche zagubieni i nie ogarniaja tego :( Jedzenie na weselu w miare dobre ale malo. Pani Mloda jest przekonana, ze nie otrzymali takiej ilosci jaka zamowili. No ale z waga nikt nie stal i porcji nie liczyl. W takich sytuacjach nalezy miec zaufanie do wlascicieli lokalu a tu zonk
mogę też prosić o informacje i wskazówki na temat żabiego dworu? 4melik@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś jescze przetestował ten lokal? proszę o opinie
Ja byłam tam na sylwestra.Osobiście zachwyceni to nie jesteśmy.Powiem że było przyzwoicie.Nam było mało jedzenia obsługa chodziła dobrze do północy, a potem na stołach bałagan-może chcieli zrobić tłok na stole. Orkiestra grała dobrze pierwszych kilka piosenek ,a potem zastanawialiśmy się co to za piosenki.Pani spiewac napewno nie potrafi. Przyznaje ,że są tacy którym się podobało.To zależy od gustów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No my też spędziliśmy tam sylwestra. Sala mi się podobała, muzyka w miarę, a jeśli chodzi o jedzenie to faktycznie porcje były wyliczone na osobę. Chociaż w sumie koszt sylwka w miarę niski, więc może dlatego.
Posłuchaj Zocha!- jak ci nie podobało to nie krytykuj skoro się nie znasz. Mogłaś iść tam gdzie kapela kaszubska grała twój ukochany folklor. Według mnie to nie było żadnego bałaganu na stole a orkiestra grała świetnie do 5.30 na prośbę co najmniej 80% gości. Jeśli chodzi o tą Panią to ona potrafi śpiewać różny repertuar. Ty potrafisz tylko mruczyć dojąc krowy coś tam po kaszusku dlatego polski i angielski jezyk jest ci obcy.Całe szczęście że ciebie Zocha nie było do końca. Pewnie po północy jakś petarda wpadła ci do tego umuzykalninego ucha a w oczach jak u Begierowej powstały"k***iki".

Ja i mój mąż wybawiliśmy się wyśmienicie w przeciwieństwie do wieśniary Zochy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
My tez tam bylismy na sylwestra bylo super,jedzenie przyzwoite orkiestra grala super ,wszystkie kawalki stare i nowe ,grali do bialego rana i jeszcze by grali .....:)a ta pani nie dosc ze super spiewa ti laseczka pierwsza klasa pozdrawiam ta pania wielbiciel
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale chyba nie chodzi o orkiestre osobom pytajacym o zabi dwor, bo kazda wybierze sobie jaka chce. Chodzi o to jak zachowuja sie kelnerki i czy jedzonko jest smaczne i w odpowiedniej ilosci
do góry