Widok

Zabieg osoczem bogatopłytkowym

Czy któraś z dziewczyn skorzystała może z zabiegu osoczem bogatopłytkowym? Pytam się tutaj o tak zwany wampirzy lifting:) Czy bolało i czy jesteście zadowolone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem czy czytalaś na czym polega taki zabieg. Na stronie jest kilka informacji:
http://chirurg-plastyczny.com.pl/do-czego-wykorzystywane-jest-osocze-bogatoplytkowe/
Naturalnym źródłem osocza bogatopłytkowego jest krew pacjenta. To właśnie z niej pozyskany zostanie koncentrat płytek krwi, zawierający liczne czynniki wzrostu, odpowiadające za procesy regeneracyjne i naprawcze organizmu.
Sama jeszcze nie byłam ale planuję wybrać się w przyszłym miesiącu ( zrobie sobie taki prezent na gwiazdkę). Na zabiegu była moja znajoma i jest po prostu zachwycona efektami. Dodam jednak, że liczy się tutaj cały cykl zabiegów. A nie jeden bo jeden zabieg wiele efektów nie da ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

do góry