Widok

Zabieg plastyczny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A może jest tutaj ktoś kto miał zabieg korekcyjny odstających uszu? Skoro tak tu sobie o wszystkim rozmawiamy to może i ten temat będzie miał "popyt". Chciałabym przed ślubem zrobić sobie taki zabieg bo całe życie o tym marzyłam, co prawda jakoś żyję prawie 30 lat z tym felerem ale same wiecie jak to jest, w tym dniu chce się być najpiękniejszym :) Mam tyle obaw, choć to tylko mały prosty zabieg i chętnie wysłucham osób które się temu poddały, czy warto, gdzie polecacie, jak długo się potem to goi itp.

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinka masz maila:)

***MadziaK***
image
image
Ja to właściwie panicznie się tego boję, ale muszę :) pozatym to mój narzeczony za to płaci, sama pewnie bym nie dała rady przed weselem. Ten zabieg niby nie kosztuje dużo bo ok. 2 tys. ale to przecież średnio dwie pensje w normalnych realiach. Poprawiłabym jeszcze pewnie parę rzeczy ale uszka wystarczą, nareszcie będe mogła czesać się w warkocze i nosić ulizane włoski :) a do ślubu będę mogła mieć piękny kok i diadem, który już czeka na wielki dzień :)

a ja powiększyłabym biust i usta,
i usunęła podbródek
hmmm, nie macie zbędnych 25 tysięcy?
ja bym, tez chetnie zrobila taki sam zabieg.troche sie boje o przed weseleme nie ma na to kasy ale jesli mozesz to rób
Dzięki dziewczyny za wszystkie wypowiedzi i słowa wsparcia.

popieram Cię Karolinka:) zrób wszystko żebyś czuła się dobrze!! to będzie takie spełnienie dla Ciebie!!! trzymam kciuki:)
Witam, moja kolezanka miała taki zabieg, z tego co wiem zabieg jest mało inwazyjny i szybko sie zagoił, miała tylko kilka szwów, a gdzie robiła to nie wiem, ale może się z nią skontaktuje to napiszę. Pozdrawiam.
ja tam bym wszystko zoperowala !!:D ah.. na bank nosek i brode i od szyi w dół!:D heheh tylko drogo....
do góry