Widok

Żabkę otworzyli

Ludziska z dzielnicy !!! Dziś o 6 z rana Żabkę otworzyli, nie było sztucznych ogni, pokazu striptizu, jedynie cukierki rozdawali.. lipa na maxa .....ale sklepowe przedniej urody!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
może jeszcze przed żabką oprócz miejsca dla psów, rowerów i nie wiem czego jeszcze, niech zarządca zrobi miejsce dla krów, oraz izbę wytrzeźwień może jeszcze, chyba malutki chodniczek przed czwórką pomylił z parkingiem przy Auchan
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam ja chodzę codziennie do żabki i jestem zadowolona między innymi po pieczywo które jest z piekarni a nie z wypieku każdy ma wybór,świeże warzywa czy zamawiam sobie drób który jest świeży.Żadnych śmieci nie widziałam chociaż chodzę o różnych godzinach.Jakby każdy posprzątał po swoim psie to byłoby miło ja bynajmniej sprzątam po swoim i mam satysfakcję.
Pod lokolo-mieszkaniem może pijusy nie stoją, ale pod mieszkaniem obok, owszem tak! Półgłówkówki myślą że ich nie widać zza tymi dwoma drzewkami. I to jest chore, że jest sprzedawany alkohol w budynku mieszkalnym. Drogo tam jest i nie świeżo..Stare parówy pchają w hot-dogi fee
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pieczywo jest pochodzenia głębokiego mrożenia. Wczoraj przy mnie pani wstawiała do pieca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powinni też postawić zakaz zatrzymywania z drugiej strony, bo teraz jak nastają te samochody to widoczność słaba i przejechać nie można.
Tak pieczywo z głębokiego mrożenia, takiego w Auchan jest ogromny wybór i taniej, a stare parówki w hot-dali pchają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w Achuan to bułki nadają się głównie na bułkę tartą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
po co znak? Tam nie można parkować, to nie jest ulica jednokierunkowa, gdzie byłoby to możliwe. Ciekawe jak ci wszyscy parkujący tam zdali egzamin na prawo jazdy. Ale to tylko do czasu....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Robi się naprawdę niebezpiecznie, żulernia pod daszkiem w coraz większym gronie, na chodniku wymiociny i porozbijane butelki na tarasie obok. Menele się rozkręcają i przejmują inicjatywę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
No ja nie wiem kto tu ma problem z przepisami, niejednokrotnie ktoś wzywał Straż miejską aby interweniowała w sprawie samochodów po drugiej stronie ulicy - Panowie przyjechali popatrzyli i pojechali, sam kiedyś z nimi rozmawiałem na ten temat i potwierdzili, że po drugiej stronie jak najbardziej można parkować :) :) więc radzę się dokształcić z przepisów zamiast pieprzyć w kółko bzdury na ten temat...
Jakby jeszcze było komuś mało bardzo proszę numer do straży miejskiej: 58 322 52 04 :) :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

odpowiedz dla osoby o nicku "ja"

człowieku po co takie bzdury piszesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Art.49 ust.1 pkt.7. Można parkować z lewej strony na drodze jednokierunkowej, a nie na drodze dwujezdniowej, która składa się z dwóch jezdni jednokierunkowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Prawo jazdy udało się dostać dopiero na kursie korespondencyjnym? :)
Poza Kartuską, nie ma w Kokoszkach dróg dwujezdniowych :))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ze zgrozą zauważyłam, że na balkonie który jest na ostatnim piętrze dokładnie nad wejściem do sklepu jest kilka doniczek - niestety DWIE z nich są na poręczy!

Czy wiecie co dzieje się z taką doniczką przy silnym wietrze? Widziałam na własne oczy jak podobna doniczka spadała z balkonu na Jaśminowym Stoku 59C (1 piętro). Doniczka rozbiła się w drobny mak.

Czy szefowa Żabki zrobi coś w tym temacie? A może dojdzie do tragedii?
A może wspólnota budynku powinna zareagować?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Obserwuj donice jak wchodzisz gdy jest wiatr i po problemie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak mam je obserwować gdy wychodzę ze sklepu? Oczywiście jest na to rada - nie chodzić do Żabki na zakupy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
szefowa z Żabki może najmująca lokal od Żabki Polska, a ten najmujący od prywaciarza może co najwyżej w swoim lokalu podłubać sobie w nosie. Kazdy w swoim mieszkaniu czy na balkonie moze sobie zostawić co chce, a Tobie można poradzić albo nie chodzić do Żabki albo uważać na latające doniczki z prędkością światła bądź też nie zagladać nikomu do prywatnych domów,garży czy samochodów , bo kultura wymaga tego,aby dbać o swój tyłek, a nie obcy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy Wy to rozumiecie? Bo mi się w głowie nie mieści. Osiedlowy monitoring normalnie.Jak to trzeba być wścipską osobą, aby oglądać ludziom balkony. Ogląda balkony na m.in.Jaśminowy Stok 59 i Storczykowa 4. Jeszcze na forum przekazuje swoje spostrzeżenia jak wypatrywała prywatność na obcych balkonach. Kobieto zajmij się życiem,zrób coś z sobą, a nie ludziom do gaci zaglądasz i plotkujesz. Co do samej Żabki to nie dziwcie się mieszkańcom tej klatki, bo sam widzę przechodząc , że 2/3 dnia na zakazach stoją im auta pod blokiem (swoją drogą gdzie teraz jest Straż Miejska i czy nie zgłaszali tego ludzie, którzy sobie teraz robią parking przed Żabką?).Teraz lato to wszyscy mają okna otwarte, a g*wniarzeria starymi padłami na włączonym silniku (gruchocącym) i na maksa słabej jakości na pełnym fullu słucha disco-polo. Ok sklep jest więc powinno się z niego korzystać jak już pozwolono, ale do jasnej ch...stańcie kawałek dalej i przestrzegajcie przepisów.Sciszcie muzykę chociaż na chwilę i wyłączcie silnik (mieszkacie wśród ludzi i trzeba się dostosować) i co najważniejsze przestańcie oglądać balkony,garaże,auta, bo powinniście zajmować się swoimi. Życie jest piękne i korzystajcie z niego, bo życie na zasadzie zazdrości i plotkowania i ciekawości to chyba nie najlepiej spędzany czas. PS Żabka jeszcze będzie tylko 3 dni i miesiąc spokoju, bo zrezygnowała prowadząca.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a od kiedy parkuje się na ulicy? Może w poprzek stań też zakazu nie ma. Jak juz tak mądrzysz się do poprzednika to zapoznaj się z przepisami i na pewno dowiesz się z nich, że nie możesz pozostawiać samochodu w ten sposób,aby utrudniał ruch, a samochody pozostawione z drugiej strony utrudniają ruch i w momencie wypadku to również mandat dostanie kierowca,który pozostawił auto utrudniając kierującym jazdę. Ulica to nie parking, a co do żabki to kolejny dowód,że sklepy nie powinny powstawac w blokach nie dostosowanych do tego. Co innego nowe budownictwa,gdzie w zamyśle na parterze jest pomieszczenie handlowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nie wierzę w to co czytam!! Bijesz gościu pianę, a widzę, że sam nie masz o niczym pojęcia... Prawo jazdy to się w chipsach wygrywa z tego co widzę :)... hahaha ale się uśmiałem :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1