Widok

Żabkę otworzyli

Ludziska z dzielnicy !!! Dziś o 6 z rana Żabkę otworzyli, nie było sztucznych ogni, pokazu striptizu, jedynie cukierki rozdawali.. lipa na maxa .....ale sklepowe przedniej urody!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ludzie przestańcie KŁAMAĆ!!!!

Rozmawiałam z zarządcą budynku storczykowa 4. Poinformował mnie, że sklep ma osobne liczniki, osobna wentylacje, przyłącza, osobna instalacje, poinformował mnie również o planowanym remoncie, a mianowicie mieszkańcy storczykowej 4 będą mieli na wiosnę płot, oraz furtkę na kod. Więc żaden klient sklepu nie będzie stał pod klatką nr 4, a przed sklepem znajdzie się miejsce dla psów, rowerów i miejsce parkingowe.

PS. Co do tych butelek to nie chce mi się, aż wierzyć. Niech Pani skontaktuje się z szefową jest bardzo miła na pewno znajdziecie rozwiązanie ;)

jestem bardzo zadowolona ze sklepu, ciepło przyjemnie, czysto i tanio!
Stała klientka Ania
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
przepyszne bułeczki, sa mrożone jak wszędzie w każdym sklepie sieciowym BIEDRONKA, NETTO, AUCHAN, LIDLI ITD. Na szczęście w żabie są i bułeczki wypiekane i pyszne od piekarza, a co do tych bułek wypiekanych to jem je nawet na drugi dzień i są przepyszne :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
W dniu 21-01-2016 o godzinie 19:50 spotkała mnie przykra niespodzianka. Chciałam zwrócić butelki z piwa brackie, ale kasjerka odmówiła zwrotu kaucji (mam paragony!!!)

poprosiłam o podstawę prawną odmowy do wypłaty moich pieniędzy. - odpowiedź: nie, bo nie. Co mam pani ze swoich oddać?

jak byłam zadowolona z otwarcia sklepu, to teraz jestem zniesmaczona.

butelki zostawiłam na pamiątkę pod drzwiami sklepu jeśli tak samo zrobi kilka osób dziennie to będzie super reklama dla żabki :)

wysłałam skargę na adres: sekretariat@zabka.Pl.
podzielę się jak treścią odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dzięki za info. W takim razie moja noga nie przestąpi progu tego gada. No chyba że po śmietanę do placków, ale nie po bułki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ty BENEK jaki Ty doinformowany jesteś :P szkoda tylko, że nie widziałeś jak z tego mieszkania robili "Żabkę". Przebili się do garażu, dzięki czemu mają zaplecze a tam gdzie jest lada , z tyłu jest "oryginalne" wejście do mieszkania. Ale wtedy pewnie byłeś na korepetycjach z polskiego??? Muszę Cię zasmucić, dalej robisz straszne błędy ortograficzne. Teraz, gdy PIS jest przy władzy będziesz miał okazję douczyć się ojczystego języka :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Odnośnie "przepysznych" bułeczek, to nie wiem czy zdajecie sobie sprawę,że te bułeczki są głęboko mrożone, dzięki czemu tracą jakość i po dwóch godz jest glymza. A na Różanym bułki są z Lipińskiego i są pyszne, nawet wieczorem. Więc proszę nie ściemniać!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
ee tam, to gad jakich mało, i to grubego kalibru gad...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Żabka to płaz a nie gad!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie! mieszkańcy czwórki wkrótce wykurzą gada, a jak komuś zależy żeby mieć blisko, to niech sobie w swojej klatce schodowej gada zaadoptuje. W Ikei jest więcej intymności niż mają teraz mieszkańcy storczykowej 4, samochody na chodniku, psy szczekające i warczące przywiązane do drzewa, strach wyjść z budynku, przy wejściu do klatki i mnóstwo ludzi idących na oślep po trawnikach, aż się dziwię że jeszcze nie dzwonią na policję, podziwiam za cierpliwość..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
A ja gdybym tam mieszkał to zrobił bym wszystko żeby ten sklep zamknęli....
Nie chciał bym czuć smrodu świeżych bułeczek przez cały dzień... nie chciał bym aby moje rachunki były wyższe .... nie chciał bym żeby coś mi parkowania pod klatka z dostawą...
Aaa zobaczycie co będzie latem...
Ciekawy jestem jak ci wszyscy zadowoleni z żabk zareagowali gdy by to w ich klatce coś takiego się otworzyło...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Fajnie że otworzyli można tanio chlebek na szybko kupić i śmietanę placków ziemniaczanych
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam sie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Boże!!!!
Wszystkim nie dogodzi niestety....
Moim zdaniem sklep ŻABKA jest napewno lepszy
niż ten osiedlowy na Różanym Stoku. Pieczywo " obrzydliwe" a ceny KOSMICZNE!

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadzam się w 100% z przedmówcą. Zamkniemy ten bałagan... Damy radę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Prosta sprawa. Sklepy powinna być w odbrębnych lokalach handlowych. Wyjątek to przystosowane bloki z lokalami na dole jak nie szukać daleko na Wiszących Ogrodach, a nie w bloku z mieszkania i wyburzonego garażu zrobili żabkę. Sorry z bloków, które są blisko ludzie będą się cieszyli, bo przyjdą po to swoje piwo, ale pamiętajcie, że w klatce mieszkańcy 4 czją smród pieczonych bułek ciągle i słyszą wszystko co odbywa się w Żbace (brak wyciszenia). Dodatkowo rachunki skoczyły, bo nie mają oddzielnych podliczników przy oświetlaniu zewnetrznym np. Kolejna sprawa to pozwolenie na wjazd dużych aut z dostawami przez szlaban i parking MIESZKAŃCÓW. Ostatnio jedno z aut moocn zostało windą zarysowane, ale jeszcze temat jest niewyjaśniony, więc postawcie się po stronie mieszkańców, bo Wam przeszkadza jak sie tu czyta płacz dziecka,muzyka głośniejsza u sąsiada czy szczekanie psów, a atakujecie mieszkańców czwórki szóstki, którzy (zwłaszcza 4) od 6 do 23 mają akcję, a jeszcze kiepy i śmieci przed klatką .PS wejście do sklepu jest przy samej klatce i często dodatkowo ludzie pod samymi drzwiami sobie głośne rozmowy urządzają czy ludzie psy wiążą przy słupie od klatki . Żabka jest mocno uciążliwa zwłaszcza dla czwórki, aż strach pomyśleć co będzie wiosna-lato.pozdrawiam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wystarczy kilka zgłoszeń do UM ze nie zgadzacie się jako mieszkańcy na sprzedaż alkoholu w waszym otoczeniu i na robienie trochę hałasu - np.media i koncesja zostanie bardzo szybko odebrana.... ale znajdą się też tacy którzy są zadowoleni z nowego sklepu chociaż wątpię aby byli to mieszkańcy klatki w którym sklep powstał....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
matko co za wiocha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej jakby w każdej klatce otworzyli monopolowy to nikt nie musiałby nigdzie chodzić tylko pić! CO ZA ŻYCIE! I o to naszej władzy chodzi. Pijany Polak to głupi Polak więc dają koncesje nawet na klatkę schodową tylko by Polak się napil "pifka"....żenada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jestem zadowolona z nowego sklepu, do którego mam najbliżej z bo mieszam w bloku na Jaśminowy Soku :) I teraz piję "pifko" kupione w "Ropuchu".
Miłego weekendu:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt z mieszkańców się nie zgodził sklep otworzył zarządca wspólnoty w mieszkaniu teścia, a więc przekręt jakich malo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4