Widok

Zagadka...

Co takiego zostało napisane na Forum, co spowodowało u Halewicza nadaktywność (żeby nie powiedzieć: postosraczkę), polegającą na wykopywaniu starych wątków po to, aby dopisać do nich jedno zdanie?

Co takiego ma się skryć na drugiej i kolejnej stronie forum "Polityka", przysłonięte tymi odgrzanymi wątkami "bieżącymi"?

Ma ktoś jakiś pomysł?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
^Poza tym piszesz dużo ale nie na temat.
A Ty piszesz? Raczej nie.

^Historię tego człowieka dopiero poznałeś - inaczej byś tak się nie zachowywał.
Nie mów mi, czy poznałem, czy nie, bo guzik na ten temat wiesz.
Zachował jak?

^Nie wiedziałeś, że była zbiórka? Hm...a piszesz, że znasz świetnie tę historię.
Co ma historia człowieka do zbiórki?

^Skoro tak się przejąłeś historią Jurija, to czemu wyśmiewasz się też z innych Rosjan?
Nie przejąłem się, ponieważ podobnych i gorszych znam na pęczki i to niekoniecznie w Rosji.
W którym miejscu się wyśmiewam?
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hm...ok, jak sobie życzysz.

Napisałem wystarczająco - chcesz doczytać więcej, poszperaj.
Guzik wiem? o_O Wnioskuję z tego, co piszesz i jak piszesz - aż cieknie agresją. Nie argumentujesz, a próbujesz wchodzić w konflikt - słabo.

Pisałeś, że znasz historię, wrzucasz jakieś linki, udajesz, że wiesz o co chodzi - a o zbiórce nie wiedziałeś... Użyta ironia, sarkazm - wskazanie, że się gubisz w temacie.

Skoro się nie przejąłeś, to wracamy do punktu wyjścia - po co zamieściłeś to zdjęcie, jeśli nie dla prezentacji swoistego poczucia humoru i wyśmiania tych, co są na tym zdjęciu.

p.s. Proszę, nie wzniecaj awantur. Wyraziłem swoje zdanie, możesz się z nim nie zgadzać ale odpuść sobie awantury.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ok Hal, życzę Ci miłego wieczoru.

PS. Nigdy nie byłem i nigdy nie będę skory do wzniecania awantury.
A na a znam tylko agrest, o agresji pierwszy raz słyszę:)))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
PS.2 Tych dwóch ze zdjęcia nie żyje. O trzecim wiemy już sporo.
Pierwszy - ten po lewej - zginął na dworcu centralnym w Moskwie, jakieś półtorej roku temu. Milicja znalazła go, z workiem kleju. Nozdrza zakleiły mu się i się udusił. Umarł w młodym wieku najprawdopodobniej w wieku 17 lat - nie potrafił czytać, ani pisać.
Drugi zginął idąc na ten sam dworzec z butelką alkoholu. Spotkali go koledzy, którzy zabili go dla tej jednej flaszki alkoholu. Podobnie jak pierwszy, był w podobnym wieku, także nie umiał pisać, ani czytać.
Morał z tego taki.
Gdy powstawało to zdjęcie, byli najszczęśliwszymi ludźmi na świecie ze względu na ilość używek w organizmie. Mieszkali na dworcu parę lat i znali tylko takie życie. Akurat w tym momencie wszystko było im obojętne, byli szczęśliwi.
To tylko w woli wyjaśnienia.
Już znikam.
A Osiecka
Plus do tego Krokodyl. Widziałem "na żywo" bezprizornych, upiorny widok, nikt się nimi nie interesuje - to widok niebywały w cywilizowanym kraju.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hal, nie bądź taki małostkowy. Jak wstawiasz różne zdjęcia tutaj na forum to nie zastanawiasz się kim są te postacie.
Po prostu. Żart sytuacyjny.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, to prawda że to żart sytuacyjny ale akurat historia tego Jurija mnie kiedyś mocno poruszyła.
do góry