Widok

Zaginął Mateusz Weissgerber

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pilnie proszę o informację, jeśli ktokolwiek wie coś na temat zaginięcia Mateusza Weissgerber!!!

http://www.nadmorski24.pl/wiadomosci-5924/zaginal-mateusz-weissgerber.html

To mój kolega z liceum dlatego tu również to wklejam bo może ktoś coś będzie wiedział
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Msza Święta w pierwszą rocznicę śmieci Waisa!
- 21.11.2012 godz. 7:00 kościół Chrystusa Miłosiernego
(Gdynia, Płyta Redłowska)
- 24.11.2012 godz. 18:00 kaplica kościoła św. Pawła Apostoła
(Gdynia, Pogórze Górne)
Dnia 24.11.2012 o godz 18:00 w Kaplicy Kościoła pw Św Pawła Apostoła / Gdynia Pogórze Górne odbędzie sie msza św. w 1 Rocznicę śmierci Mateusza Weissgerber\
tak, bo chciał sprawdzić czy pod ziemią jest naprawdę ciemno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
wiadomo czemu to zrobił
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
wiadomo czemu to zrobił?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
dziś 4 miesiące (*)
a podobno czas leczy rany..
Moim zdaniem nad ta rodziną wisi klątwa, a dokładnie na Wiesławem W., w zeszłym roku powiesił się jego pasierb, Krzysztof a lata temu jego brat, teraz 3 osoba w rodzinie to zrobiła, druga młoda, z pracą i małym dzieckiem, coś jest nie tak...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
bardzo współczuję najbliższym, rodzinie:(ogromne wyrazy współczucia;(
Ja tez odrazu to zauwazyłam
Dzięki Wielkie Kama !
kama dzięki za info
Ja niestety nie będę mogła być ponieważ mam akurat sprawe w sądzie ale napewno sie za niego pomodle
UWAGA!!! Ostatnie Pożegnanie Waisa....

DNIA 08.12.2011 O GODZ 11:00 W KOŚCIELE CHRYSTUSA MIŁOSIERNEGO UL. KOPERNIKA 75 (PŁYTA REDŁOWSKA) ODBĘDZIE SIĘ MSZA ŻAŁOBNA ZA MATEUSZA. O GODZINIE 12:30 RÓŻANIEC W KAPLICY PRZYCMENTARNEJ CMENTARZA KOMUNALNEGO W PIERWOSZYNIE . O GODZINIE 13:00 WYPROWADZENIE I POCHÓWEK NA TYMŻE CMENTARZU.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wais zawsze był uśmiechniętym i wesołym chłopakiem i takiego go zapamiętam na zawsze.
Niestety za daleko mam żeby na różaniec pojechać ale w pełni łącze się z modlącymi.

(*)

To był super chłopak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przestancie pisac te glupie komentarze i co rusz wymyslac cos innego na temat Mateusza bo az przykro patrzec na te komentarze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie wezcie sie za robote bo siedzicie z pupami na forach i gdybacie chyba nie macie co z czasem robic!!!!!!!!siejecie ploty ze glowa boli hu.... was to obchodzi sprawa jego rodziny a nie wasza a wam jak sie nudzi to skarpety na drutach robcie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie dane zadnemu z nas! go osadzac , bo moze zrobic to tylko Bog a nikt nie wie co dzialo sie w jego sercu, umysle i duszy ....ludzie zamknijci sie wreszcie , zadumajcie sie nad soba moze troche i zamiast robic sensacje zmowcie moze lepiej wieczne odpoczywanie ....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
i mimo że zrobił coś niezrozumiałego dla większości ludzi.. coś co każdego poruszyło, zabolało.. skrzywidziło...
to ja nie dam na Niego złego słowa powiedzieć..
Pisząc tu myślałam,że ten wątek jest po to aby ewentualnie dowiedzieć się czy już go znaleziono.. w tym momencie kiedy pogrzeb...
a nie żeby cisnąć Jemu czy rodzinie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
zgadzam się że ciężko czytać osądzające komentarze... to był człowiek.. i był dobrym człowiekiem..wręcz można tu wymieniać całe multum jego zalet... wad nigdy nie zauważyłam..
i jeśli istnieje wątek o Nim.. to powinniśmy jedynie Go tu miło wspominać.. a nie oczerniać.. jego czy kogokolwiek z rodziny.. Wais na pewno by nie chciał tego...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo krzywdzące mówić o Panu Mateuszu tchórz. Ludzie odbierają sobie życie z wielu powodów.
nie znałam, go osobiście, ale spotkałam go w szpitalu miejskim w Gdyni w święta wielkanocne. przywiozłam wtedy moją mamę na izbę przyjęć z ostrym bólem brzucha. schodził on wtedy z dyżuru, ale cofnął się i zabrał moją mamę bez kolejki do lekarza. widział że cierpi i bezinteresownie, zwyczajnie jej pomógł. niestety mojej mamy już nie ma między nami, ale wtedy wszyscy czuliśmy ogromną wdzięczność dla tego człowieka. wiedziałam tylko, że ma na imię Mateusz, a wczoraj gdy weszłam na ten wątek i zobaczyłam jego zdjęcie zmroziło mnie. szkoda tak wspaniałego człowieka, jego rodziny.
trudno jest także czytać osądzające go komentarze.
wyrazy współczucia dla rodziny...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wiecie.. tu wszyscy jesteście mądrzy.. a wczoraj na różańcu nie było tych mądrych, wyszekanych lasek które są tu i nadają jak radio...
Widzę że macie frajdę z plotkowania na temat kogoś kto nie żyje.. a tak na prawdę nie wasza sprawa dlaczego to zrobił... Tak chciał, tak zrobił..
Dziś go nie ma... i zginął jakby nie patrzeć tragicznie i dziś wypada się za niego tylko modlić.. a nie zastanawiać nad tym co, gdzie, z kim, i dlaczego... i nie chodzi tu ani o to czy czyta to rodzina... czy komuś coś się nie podoba.. tylko zdrowy, szanujący Waisa i siebie człowiek powinien teraz się wyciszyć i modlić o jego duszę !
Tyle w temacie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry