Widok

Zaginął wózek Baby Jogger City Mini 4 kołowy w Wejherowie

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Witam was serdecznie w trakcie pakowania córki do auta (zapinania w fotelik) zginął nasz wózek.... Stało się to w środę w Wejherowie na parkingu za Halą Pomorską na przeciwko baru chińskiego między godziną 15-16. Był to Baby Jogger City Mini 4 kołowy w kolorze Sand Stone (taki jakby oliwkowy z lementami czarnymi). Wózek był w stanie idealnym miał przy sobie zabawki taką lalkę rózową szeleszczącą i grzechotki. Gdyby ktoś coś wiedział prosiła bym o kontakt pod numerem telefonu 509 846 578
Mam papiery od wózka więc znam jego numer seryjny, ponadto dodam że na uczciwego znalazcę czeka nagroda w wysokości 300zł . Szczerzę prosze o pomoc
P.S. Może gdyby ktoś widział taki wózek w komisie lub jakimś lombardzie to też prosiła bym o wiadomość....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
podbijam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szok......
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
image[/url]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
happymum tak mi przykro co za ćwok położył łapę na wózku dzieciecym?
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakim trzeba być człowiekiem, żeby ukraść wózek dziecięcy....
ale chyba jest to coraz częstsze, już kilka takich apelów widziałam na fejsie. :(

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem co mam Wam powiedzieć....sama nie mogę ogarnąć tego faktu że wózka już nie ma... myślałam że nagroda pomoże w jego odnalezieniu... niestety brak chętnych ,,znalazców"
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a moze w okolicy sa jakies kamery, zeby mozna bylo sprawdzic?
zglaszalas na policje? ja tam bym nie odpuscila.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
up podbijam
Mi dwa lata temu ukradli x landera w Wejherowie i się nie odnalazł mimo że też miałam papiery i zgłosiłam na policję.
Może jestem naiwna ale łudzę się że spotkam kiedyś na mieście kogoś z moim wózkiem i go zaczepię sprawdzę numer seryjny i wezmę policję od razu na miejsce grrrr i odzyskam wózek... Kradzież wózka dziecięcego to mega podłość...to tak samo jak okraść osobę chorą/niepełnosprawną z jej wózka... Jakim trzeba być bezdusznym człowiekiem by kraść małym dzieciom wózki....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
o taki?

image

Życzę Wam aby się odnalazł.

A samej kradzieży nie będę komentowała, bo i tak wypowiedź ocenzurują ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oooo dzięki za zdjęcie...dokładni taki wózek i nawet w tym kolorze...do wózka była przyczepiona grzechotka/gryzak i taka laleczka z 30cm z elementami szeleszczącymi i lusterkiem w kolorze różowym .... Zaginięcie zgłoszone na policję...eh ale szukanie niestety bez pozytywnych nowin... Już sama nie wiem w jaki jeszcze sposób mogła bym go szukać :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A komisy,allegro i tablica?
Allegro i tablicę.pl obserwuje na bieżąco... do komisów z okolicy wysłałam meile z fotką wózka i mi odpisali że dadzą znać jak wózek do nich trafi....eh także no cóż...złodziejaszek górą...policja pozbawiła mnie szans na odnalezienie wózka
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
To jeszcze fb pozostał, nie wiem może są jakieś grupy z Wejherowa to tam wystosuj posta ze zdjęciami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://trojmiasto.tv/Kradziez-wozkow-dzieciecych-9335.html
To dzisiaj było na Trójmieście.Może to oni?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam
Dziewuszki cud...dziś zadzwoniła do mnie babeczka że znalazła nasz wózek... Rozwieszanie i umieszczanie ogłoszeń się opłaca... Pani dostała znaleźne, my odzyskaliśmy wózek, nawet z zabawkami :D także dzęki za pomoc.... uwierzcie że jestem miło zaskoczona
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale jak znalazła, może sama go ukradła, napisz coś więcej :)
Suuuper :) najważniejsze, że odzyskaliście wózek :)))
Zadzwoniła i powiedziała że sama dała ogłoszenia że znalazła wózek, a że dziś jej córka w internecie znalazła moje ogłoszenie na stronie Wejherowa że szuka takiego wózka...więc zadzwoniła żeby sprawdzić numery seryjne...okazało się że to mój wózek...więc umówiłyśmy się po odbiór :) jak słowo się rzekło tak było :) znaleźne za wózek :) tyle tylko że teraz mam dwa baby joggery i jedne muszę sprzedać hihi

Dziewczyny tak czy siak jestem mega szczęśliwa i miło zaskoczona...mogła go sprzedać...dostała by dużo więcej niż 300zł znaleźnego... także dobrze że są na tym świecie uczciwi ludzie
image
A gdzie go znalazla? Wiec wychodzi na to ze ktos go ukradl i porzucil?
no właśnie, dla mnie to trochę dziwna sytuacja, ale fajnie że odzyskaliście wózek ;)
ciekawe wyjaśnienie tej pani co "znalazła" wózek

Super że wózek się znalazł, i po co szukać dziury w całym "a może to ona go ukradła" itp... Czy to ważne, może gryzło ją sumienie;))))
Najważniejsze że się odnalazł;))))
Pieniądze szczęścia nie dają, ale łatwiej cierpieć w luksusie...
[url=http://lilypie.com]
image[/url]
raczej jest to ważne, bo przecież dostała "znaleźne"
Ja uważam że pani, która znalazła wózek jest uczciwą osobą... oddała wózek, dała ogłoszenie że znalazła...szukała właściciela wózka i przechowywała nasz wózek... więc nie ma się tu co doszukiwać drugiego dna... my się cieszymy że wózek się znalazł... a gdyby ktoś chciał tu nas oszukać to można było sprzedać ten wózek spokojnie za 500-800zł na allegro a jednak ktoś wolał znaleźć właściciela i otrzymać znaleźne 300zł...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a drugi wózek jest teraz na sprzedaż :)? jestem chętna ;)))
Jak ta Pani go znalazła? Stał sobie na ulicy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
rany, a co za różnica, gdzie go znalazła?? wózek wrócił do właścicielki i koniec tematu. super, że się odnalazł. trochę wiary w ludzi. nie mierzcie wszystkich swoją miarą...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
No to trochę dziwne,bo wyobrażasz sobie znaleźć wózek?Idziesz ulicą wózek stoi i podchodzisz bierzesz bo wiesz że niczyj?A może matka z dzieckiem gdzieś na bok odeszli.Trochę dziwnie to wygląda,ale dobrze że się znalazł.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
a może poczytała gdzieś że zostało zgłoszone zaginięcie wózka i się przestraszyła... dla mnie też to jest dziwne...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wózek jest na sprzedaż. Sprzedaję ten egzemplarz który się zagubił i znalazł...ponieważ są na nim 3 otarcia na ramie (dwa po rozłożeniu wózka są niewidoczne) jedno trochę jest, tapicerka jest w stanie bdb jest czyściutka ma tylko maluśkie otarcie ale takie mini mini co powoduje obniżenie jego ceny. Nowego nie sprzedam bo użyłam go dosłownie 2 razy, po kółkach widać że go użyłam a nikt nie da mi ceny jak za nowy...dlatego sprzedajemy ten odnaleziony.... kupiliśmy go w połowie kwietnia, mam paragon, oryginalny karton...cena wózka 800zł do naprawdę drobnych negocjacji...gdyby ktoś był chętna to ja jestem w Redy. zdjęcia wózka i tych otarć prześlę na priv...

Nowy wózek kosztuje 1189zł...Nasz wózek to dokładnie ten kolor co tu jest wklejony na forum. Ma jeszcze 1,5 roku gwarancji.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

przedszkole "Zielona Dolina" na Jasieniu (6 odpowiedzi)

Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi opiniami na temat tego przedszkola? Jak personel, warunki,...

do góry