Widok
Zaginiona Ewa Tylman
O co chodzi z tą dziewczyną ? Oczywiscie przykro mi,że dziewczynie coś się stało,zastanawiam się tylko kim jest/była?
Wszędzie tyle o niej piszą,czy to jakaś osoba medialna ?
Zaraz mi się skojarzyła sprawa z I. Wieczorek.
Kazdego dnia ginie mnóstwo ludzi,młodych dziewczyn również i takiego szumu nie ma.
Wszędzie tyle o niej piszą,czy to jakaś osoba medialna ?
Zaraz mi się skojarzyła sprawa z I. Wieczorek.
Kazdego dnia ginie mnóstwo ludzi,młodych dziewczyn również i takiego szumu nie ma.
Ale jakiś nacisk musi być by było o niej tak głośno.
Jeżeli ciało się nie znajdzie,wątpie by postawili koledze zarzuty,no ewentualnie o nieumyślne spowodowanie śmierci,jezeli będzie podtrzymywał ,iz widział jak się topiła.
A swoją drogą,taka myśl. Kpiąc z polskiego prawa.
W Polsce jezeli chcemy kogoś zabić,wystarczy rozjechać go samochodem.
Taki paradoks.
Jeżeli ciało się nie znajdzie,wątpie by postawili koledze zarzuty,no ewentualnie o nieumyślne spowodowanie śmierci,jezeli będzie podtrzymywał ,iz widział jak się topiła.
A swoją drogą,taka myśl. Kpiąc z polskiego prawa.
W Polsce jezeli chcemy kogoś zabić,wystarczy rozjechać go samochodem.
Taki paradoks.
Jest juz zakonczony.
Piszecie okraglymi zdaniami co wszystko jest oczywiste przynajmniej nt Iwonki. Co to ma za znaczenie dla Was czy ktos sie utopil, ze moze pracuje juz w Hiszpanskiej Bodedze, Albo uzyznia winnice dwa metry pod ziemia, w Piemoncie???
No odpowiedzcie.
Dla mnieabsolutnie zadne, nie znalem jej.
Wiem, jestem nieempatyczny ze zczernialym sercem. Zapieklym jak 30letni grill.
Piszecie okraglymi zdaniami co wszystko jest oczywiste przynajmniej nt Iwonki. Co to ma za znaczenie dla Was czy ktos sie utopil, ze moze pracuje juz w Hiszpanskiej Bodedze, Albo uzyznia winnice dwa metry pod ziemia, w Piemoncie???
No odpowiedzcie.
Dla mnieabsolutnie zadne, nie znalem jej.
Wiem, jestem nieempatyczny ze zczernialym sercem. Zapieklym jak 30letni grill.