Widok
Zagospodarowanie strychu
Witam serdecznie wszystkich moje pytanie jest takie czy ktoś z was ma zrobiony pokój na strychu i jak to wygląda i jaki koszt wykończenia i może jakieś namiary na kogoś kto robi schodki na strych mamy już wstawione okna i płyty ale szukam jakiegoś pomysłu jak to wykończyć pozdrawiam serdecznie
Asterix a ty masz wykończone plus schody ? czy masz tylko wizje :) ? , chętnie byśmy się podpieli pod temat, odbieramy domkomieszkanie :) w Czerwcu i będziemy adaptować górę, bardzo chętnie z żoną byśmy zobaczyli jak to wygląda i jaki pomysł na schody ( chcemy jakieś wcisnąć normalne a nie przez ten włazik :)
zwo18@interia.pl, napisz jakiś kontakt to się chętnie umówimy
Pozdrawiam
zwo18@interia.pl, napisz jakiś kontakt to się chętnie umówimy
Pozdrawiam
Fotki podeślę na maila bo tu nie mam jak wstawić :-)
Schody robił stolarz z Bydgoszczy, za dolne i górne zapłaciliśmy 12 tys. Dolne pełne, górne ażurowe.... Ale średnio jestem z nich zadowolona. Górę troszkę zabudowalismy żeby młody miał troszkę intymnej a nie tak zupełnie otwarte.... Wyszło całkiem fajnie :-)
Schody robił stolarz z Bydgoszczy, za dolne i górne zapłaciliśmy 12 tys. Dolne pełne, górne ażurowe.... Ale średnio jestem z nich zadowolona. Górę troszkę zabudowalismy żeby młody miał troszkę intymnej a nie tak zupełnie otwarte.... Wyszło całkiem fajnie :-)
Ocieplalismy..... Wejście nie koliduje mocno..... Wprawdzie to syn tam wlazi głównie ale nie jest to wielkim problemem. Schody musiałyby byc strome żeby zrobić wejście po środku..... Zresztą nie wiem jak by to wyglądało..... Dziś był stolarz, bo robił zabudowy i wziął wymiary i po obu stronach, tam gdzie skosy to nam zabudowę zrobi......