Widok

Zajazd Jawor w Pruszczu - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny. Zastanawiam sie nad zorganizowaniem wesela w Jaworze w Pruszczu Gdańskim czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o tym lokalu? :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja koleżanka miała tam wesele, sama mówiła, że super, ale jak się później okazało po prostu wstydziła się powiedzieć inaczej, natomiast jej mama rozmawiając z moją wyznała, że jedzenia było mało i bardzo się wstydziła, bo na poprawiny całkiem zabrakło Więc może lepiej się zastanów
image
7 sierpnia 2010
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie różne opinie są. Ciągle się zastanawiam...:) koleżanka moja robiła tam i sobie chwaliła ale bez poprawi więc nie wiem....
image
sorry , że tak dosadnie, ale dla mnie Jawor to syf i malaria...
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
poprostu słyszałam dobre opinie o nim. kolezanka robila tam przyjęcie weselne....i była zadowolona...
image
A ja tam będę się bawić za 3 tygodnie. Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś się skarżył na jedzenie. Jak dla nas jest ok. Chcemy się dobrze bawić, wiedzieć za co płacimy i nie tęsknimy za jedzeniem rodem z Dworku Oliwskiego. Ale to jest nasze zdanie. Robimy tam kolejną imprezę rodzinną i jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy
KikiO mam prośbę daj mi znać po imprezce co i jak:) tak wstępnie zarezerwowałam termin ale jeszcze nie wpłacałam kaucji:) więc gdyby było naprawdę fatalnie to mam czas się wycofać:)
image
Lenka85 - podaj meila, to napiszę parę rzeczy
lenkasiwa@gmail.com
image
W maju b.r. świętowaliśmy 50 - lecie małżeństwa, które zostało zorganizowane w Zajeździe "Jawor". Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu całej imprezy. Bardzo miła obsługa, smaczne jedzenie i dobra atmosfera. Dziękujemy !
Zgodzę się z tym że jeżeli chodzi o jedzenie to BARDZO SKROMNIE!Nie polecam.My mielismy chrzciny w Jaworze i juz więcej tam nie zrobimy jakiejkolwiek imprezy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zamowiliscie Malo jedzenia dlatego bylo skromnie .menu jest robione indywidualnie ile zamówisz tyle dostajesz wiec nie narzekaja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też się zastanawialiśmy nad Jaworem. Ogólnie nie podobała nam się lokalizacja. Wybraliśmy Zaścianek w Chwaszczynie. No ale wesele dopiero przed nami, bo za rok.
Ja też mam za rok ale sale które mi sie podobały już są zajęte:( do wakacji chce załatwić komerzyste, fotografa, zespół i sale no i kościół.... bo prawie wszystko pozajmowane:( a Jawor ma odrazu nocleg co mi odpowiada... miejsce nie jest zbyt ładne ale moi goscie nie sa zbyt wymagajacy... grunt to dobre jedzenie i zespół:)
image
My mieliśmy w zeszłym roku w Jaworze wesele i poprawiny. Ze swojej strony mogę powiedzieć , ze jeśli chodzi o jedzenie i organizacje maja u mnie 6. Na weselu bawiło sie 75 osób i każda to potwierdziła. Jeśli chodzi o wystrój to przyznam przydało by sie co nieco powymieniać, ale myślę ze nie to jest istotne na weselu, bo zawsze można wybrać np. Estragon bo i my mieliśmy tam rezerwację, ale zrezygnowaliśmy właśnie ze względu na to ze bardziej tam zwracano uwagę na wystrój, niż na to co podają do jedzenia. Wybór pozostawiam wam. My byliśmy bardzo zadowoleni. A co ilości jedzenia było go tak dużo, ze po poprawinach jeszcze zostało.:))) Pozdrawiam serdecznie
image
image
Dziękuję za pocieszenie:) zawsze można balonami zretuszowac:) ja planuje tak na 100 osob ale pewnie z 15 odmowi.
image
my byliśmy zadowoleni, jak byś miała pytania możesz śmiało pisać na maila:)

pozdrawiam
image
image
Podaj mi @
zmieniałas menu?
image
cytrynkaaa94@wp.pl wiesz co chyba nie tam były zupy i mięsa do wyboru my mieliśmy rosół oraz pamiętam pyszne de dewolaje, zrazy chyba, i dwa rodzaje kotletów, dodatkowo mieliśmy pieczonego świniaka o 23 a o 22 jakoś były całe kurczaki pieczone podawanego o 1 strogonow i barszcz , no i oczywiście masa wędlin, ryb i rożnych przystawek.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki. mam mnostwo pytań:)ale juz dzisiaj dam Ci spokój:)
Pozdrawiam
image
jakieś opinie o weselach w restauracji u Jakuba?
Mi osobiście Jawor sie nie podoba jest to obiekt komunictyczny, notomiast byłam gosciem na weselu kolezanki i nie mam wiekszych zastrzeżeń. Jedzenia nie jest mało jest tylko podawane gęsto i w malych porcjach /np deser to była jedna gałka loda z polewą i wafelkiem/ było napewno duzo żeczy w galarecie. Jeśli chodzi o czystość to to było to jedno z najsprawniwj obsługimanych wesel. śmiałysmy sie ze panie cyganki czarują, Jedyną wadą było to że niektóre dania podawne indywidualnie do mnie nie docierały, wynikało to z ustawienia stołu w litere E i siedziałam na przeciwko państwa młodych na samym końcu /nie dostałam lodów i zup/. Na weselu było około 100 osób i było całkiem miejsca.
Odradzam wesele letnia porą - brak klimatyzacji spowodowal, że gorącz był nie do wytrzymania. Obsługa bardzo sprawna i dbająca o gości. Jedzenie dobre ale potrafią podac na obiad rózne dania i w tym 3 zrazy - trzy sztuki chociaż chętnych na nie było więcej. Oczywiscie na naszym stole tak się działo - nie pytałam się jak było na pozostałych stołach. Ale najgorsza była nocleg- w pokoju był straszny fetor z kanalizy w łazience - wietrzenie nie pomagało. Uwazam, że właściciele powinni się wstydzić wynajmując tak śmierdzący pokój. W innych pokojach było podobnie. WSTYD I BEZCZELNOŚĆ!!!!
zagadzam sie tanim kocztem to robia i tylko kase do kieszeni
a ja byłam ogólnie zadowolona z wesela w Jaworze (maj 2008). a na dowód,że było dobrze mogę dodać ,że nasi przyjaciele którzy bawili się na naszym weselu również będą robili tam swoje wesele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
byłam w Jaworze na weselu rok temu i moge powiedziec ze jedzenia starczylo i na wesele i na poprawiny, kilka osob zostalo na noc pokoje nie drogie, i co chwialili sobie rano pani zrobil im kanapki z tego co na weselu było i nic za to nie chciala, a wiadomo jak jest za sniadanie sie placi.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Witam Ciebie nie masz sie czego obawiac ja tam pracowałam nie dlugi czas ale obsługiwałam wesela i poprawiny i każy sobie chwalił jedzenia napewno nie zabraknie na poprawinach i wszystko jest ok pozdrwaim
Witam odsprzedam termin w JAworze 25-09-2010 koszt przedplaty 500 zł ja sprzedam za 350 zł

Pozdrawiam Kontakt 503-875-550
Proszę o opinie z wesel z tego roku... Planuję ślub w sierpniu przyszłego roku i nie mogę się zdecydować...
Witam:) czy ktoś miał wesele w jaworze w 2012 roku? prosze o opinie:)....zarezerwowałam wstępnie, kaucje mam wpłacić w sobotę byłabym wdzęczna za informacje.
daj se spokój z tym jaworem prosze cie bo tam to jest po prostu zenada stac cie na cos lepszego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
jawor to wielka speluna a mało tego pracownicy sa tam traktowani jak zera i tylko wykorzystywani po prostu zenada sami kase trzepia a płasa ochłapy i jeszcze z łasaka zenada zal ich ale nie długo bedzie tam pare osbób które zajma sie w koncu tym bałaganem:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mieliśmy w tym roku tam wesele i bardzo sobie chwalimy sobie.

Zajazd jest po remoncie wiec w środku wygląda wszystko elegancko, jedzenie dobre i dużo. Obsługa tez ok. Nasi znajomi za każdym razem gdy wspominam o weselu mówią że jedno z lepszych wesel na jakich byli w ostatnim czasie.
podaj e-mail------------prosze......
Jawor jest ok. ładna sala, dobre jedzenie, miła obsługa
blog jaskiniowca
Mieliśmy wesele w Zajeździe Jawor 06.06. tego roku i BARDZO, BARDZO sobie chwalimy. Pięknie udekorowana sala, czyściutkie pokoje, fajna obsługa i super cena! Nasi goście byli zachwyceni :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na ile osób miała Pani Wesele ?
Jedzenia pod dostatkiem, ale jest jakie jest... Kotlet, de volaille, ziemniak, surówka. Jeśli ktoś lubi takie jedzenie i fakt, że stoi ono nieestetycznie na stołach i stygnie, a drugiego dnia jest odgrzewane, to spoko. Samo miejsce ok, ale położone dość niefortunnie, przy ruchliwej ulicy.

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry