Widok

Zajezdnia Wrzeszcz

Zajezdnia Wrzeszcz Temat dostępny też na forum:
Tuż przy planowanym osiedlu Zajezdnia Wrzeszcz znajduje się przystanek autobusowy i tramwajowy. Z uwagi na bliskość żłobka, przedszkola, szkoły oraz wielu punktów handlowych i usługowych jest to również dobre miejsce do zamieszkania dla rodzin z dziećmi.

Budynki Zajezdni Wrzeszcz będą miały od pięciu do dziewięciu kondygnacji nadziemnych. W pierwszym etapie powstać mają dwa budynki o ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

co do cen pełna zgoda

robyg ma je dosyć wyważone. dodatkowo współpracuje z bankami, które proponują naprawdę niezła ofertę kredytową.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

po co szerzysz takie plotki?

w czyim interesie piszesz. w tych rejonach od dziesięcioleci mieszkają ludzie i jakoś nikt się nie skarży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

no spoko

przecież dziś to standard....trzeba za nie oczywiście zapłacić. żaden szanujący sie deweloper nie zapomni o miejscach na auta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Realizacja

Wie ktoś jak wygląda terminowość w Robygu? Jestem zainteresowana zakupem, ale słyszałam że mogą być opóźnienia na tej inwestycji

Letnica to jednak letnica

Wali z portu i z siarkopolu, sąsiedzi patole
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ania lepiej

Sprzedawaj te mieszkania a nie pisz bzdur w necie. Twój szef
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też zdecydowaliśmy się na mieszkanie na tym osiedlu. Oddanie mieszkanie mamy w 1 kwartale 2019. Trzymam kciuki za developera.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jedno z ostatnich osiedli tak dobrze położonych blisko morza

To najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć. Super nowoczesne mieszkania, blisko do plaży i komunikacji miejskiej. Lokalizacja super! Brawo dla developera:):)
Szczególnie warte polecenia są te budynki narożne i najniższe (bardziej kameralnie) oraz apartamenty na ostatnim piętrze z ogromnymi tarasami.
Tylko ceny zaczynają tam być niepokojące i na pewno jeszcze bardzo pójdą do góry.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20

Klamsto

J.w
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie tak pięknie jak Robyg to opisuje

Wieczny problem ze śmieciami... Robyg zaprojektował wiatę na 6 kontenerów na śmieci dla 2 bloków (206 mieszkań)...
Przy obecnych realiach (5 różnych kontenerów na odpady) to farsa. Śmieci są wszędzie, w środku wiaty, na zewnątrz, na parkingu... dramat! Ale zarządca i administrator ze spółek córek Robygu umywają ręce i nie widzą problemu.
Do tego kosmiczne opłaty za mieszkanie na poziome kilkunastu złotych za m2/ miesiąc, wilgoć w hali garażowej i wykonanie w pośpiechu.
Lepiej się zastanówcie nad innym deweloperem...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

K.

Biuro robyga w akcji
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raczej pod wynajem

Jest Invest Komfort. Letnica jest sporo blizej. Ciszej, spokojniej. Standard taki sam lub wyzszy. Nie smierdzi z oczyszczalni i nie ma tak ruchliwej ulicy pod oknami. Ceny lepsze. Tylko mieszkan brak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Smrod i scisk okno w okno

Dochodzi smrod z oczyszczalni sciekow. Juz chyba wole mazut. odradzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

No niestety ceny pewnie nie spadną, bo ziemi już nie produkują.

Ceny może i idą w górę, ale chętnych brak

Ceny może i pójdą do góry, ale chętnych brak. Mieszkania w Mili Baltice wiszą od miesięcy na wynajem/sprzedaż. To są chore pieniądze ciągle niestety.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Marketingowcy od Robyga, jesteście żałośni z tymi komentarzami, te same adresy ip...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idealne pod inwestycje jesteśmy bardzo zadowoleni

Lokalizacja super! Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Nowoczesne mieszkanie, blisko do plaży i komunikacji miejskiej.
Planujemy kupić jeszcze jedno pod wynajem....ciekawe czy ceny pójdą tak samo do góry jak na sąsiedniej Mila Baltice ale śledząc ogłoszenia raczej tak.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

na żywo dużo lepiej

niż na wizualizacji! Byłam, oglądałam i jestem pozytywnie zaskoczona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Trzeba przyznać ,że coraz lepiej ta Zajezdnia Wrzeszcz wygląda. Te balkony dają jeszcze większy klimat industrialny. Z tym szkłem jest teraz tak nowocześnie. Fajnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

Prawda

Tak, nasze mieszkanie ma niecałe 280 cm wysokości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry