Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wanda Machulska - ocena nowy temat Serdecznie dziękuję firmie pogrzebowej "Kalia"za piękną ceremonię pogrzebową...
~Wanda Machulska
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 29 kwietnia 2025

Paulina - ocena Dziekuje bardzo Zakladowi Pogrzebowemu KALIA za profesjonalną ceremonię...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

Paweł - ocena Bardzo empatyczna i pomocna obsługa. Oprócz organizacji pogrzebu poczułam się...
~Paweł
-

Maja - ocena Dziękuję Zakładowi Pogrzebowemu Przymorze, a szczególnie Kamili i Mateuszowi,...
~Maja
1

dodano: 24 kwietnia 2025

Izabela - ocena b.miła obsługa i świetna organizacja spraw dotyczących pogrzebu
~Izabela
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 kwietnia 2025

Mirosłaea Rajczyk - ocena Ten Zakład został mi polecony. Profesjonalna, miła, asertywna obsługa....
~Mirosłaea Rajczyk
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 kwietnia 2025

Elzbieta - ocena Profesjonalnie,taktownie ,empatycznie.Polecam
~Elzbieta
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 6 kwietnia 2025

Irena - ocena Profesjonalizm na wysokim poziomie. Polecam z całego serca. Dziękuję za...
~Irena
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 kwietnia 2025

Iwona - ocena Pierwszy Zakład Pogrzebowy ,który przyjechał białym karawanem i zabrał ciało...
~Iwona
-

dodano: 1 kwietnia 2025

Joanna - ocena Profesjonalizm, dbałość o każdy szczegół podczas uroczystości pogrzebowej,...
~Joanna
1

dodano: 28 marca 2025

Małgorzata - ocena W trudnych dniach po śmierci bliskiej osoby Zakład Pogrzebowy Przymorze...
~Małgorzata
1

dodano: 26 marca 2025

Krzysztof - ocena W styczniu spotkała nas tragedia odeszła nasza córka wielki ból załamanie,...
~Krzysztof
-

dodano: 13 marca 2025

Kasia R. - ocena Profesjonalna, miła, empatyczna obsługa. Pogrzeb wykonany z wielką troską i...
~Kasia R.
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 4 marca 2025

Jolanta Grochowska -Wiosna - ocena Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta....
~Jolanta Grochowska -Wiosna
1

dodano: 27 lutego 2025

Nelka Beata - ocena Bardzo profesjonalna firma, korzystałam z ich usług 4 razy. Polecam wszystkim.
~Nelka Beata
-

dodano: 21 lutego 2025

Hania - ocena Z całego serca polecam zakład pogrzebowy In Memoria i prowadzącego go Pana...
~Hania
-

dodano: 20 lutego 2025

Mike - ocena Na początku Lutego, zupełnie niespodziewanie przyszło mi pożegnać swoją...
~Mike
1

dodano: 19 lutego 2025

Mateusz - ocena Na początku stycznia przyszło mi pożegnać mojego tatę. Wybór tej firmy...
~Mateusz
1

dodano: 4 lutego 2025

Jolanta Dąbrowska - ocena Dziękuję za profesjonalny,przepiękny pogrzeb naszej mamy
~Jolanta Dąbrowska
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 1 lutego 2025

Beata z rodziną - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą zakrzewski przy organizacji...
~Beata z rodziną
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 30 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
745

613

wątków

do góry