Widok
Kobieta – istota prawie, że idealna.
To też krucha bywam i choć mróz mi nie straszny to opatulam się jak tylko się da. Me oczęta tylko lawiruję w prawo, a to w lewo ;) I przyciągają uwagę ;)
Przystojny powiadasz...?
A znaki szczególne posiadasz?
Wypatrywać Cię mam wśród zarośli? ;)
Do tego opisu krople deszczu zamieniłabym na płatki śniegu. Lubię gdy kleją się do mej twarzy...
Mężczyzna z wiekiem nabiera pewności siebie, a co za tym idzie zapomina o skromności ;)
Choć na obczyźnie to jednak patriota? Biel i czerwień?
Choć tam od kurtek stronisz ;)
To też krucha bywam i choć mróz mi nie straszny to opatulam się jak tylko się da. Me oczęta tylko lawiruję w prawo, a to w lewo ;) I przyciągają uwagę ;)
Przystojny powiadasz...?
A znaki szczególne posiadasz?
Wypatrywać Cię mam wśród zarośli? ;)
Do tego opisu krople deszczu zamieniłabym na płatki śniegu. Lubię gdy kleją się do mej twarzy...
Mężczyzna z wiekiem nabiera pewności siebie, a co za tym idzie zapomina o skromności ;)
Choć na obczyźnie to jednak patriota? Biel i czerwień?
Choć tam od kurtek stronisz ;)
Znaki szczegolne to lewe oko, ktore sie usmiecha do swiata w jakiejs przedziwnej pewnosci wykluczajacej narcyzm.
Prawe moje oko jest szklane :), dziala jak noktowizor, odpowiada za wypatrywanie zagubionych w przydroznych zaroslach niewiast.
To oko przeglada sie w ludziach jak w lustrze.
Namierza ptaki, zwierzyne i magiczne miejsca :)
Prawe moje oko jest szklane :), dziala jak noktowizor, odpowiada za wypatrywanie zagubionych w przydroznych zaroslach niewiast.
To oko przeglada sie w ludziach jak w lustrze.
Namierza ptaki, zwierzyne i magiczne miejsca :)
pisz Kropko jeszcze:).. mężczyźni, się mnie wydaje, to w większości nie mają tendecji do kompleksów i w sumie dobrze, szczególnie jeśli czegoś zmienić się nie da.. jak mówi moja mama 'grunt to dobre samopoczucie i wysokie mniemanie o sobie'.. a jak to mi uczyniła onegdaj Stvorek, głasku głask Amaranth.. wczoraj obejrzałam ten oto film i zrobił na mnie wrażenie, na prawdę nie zły.. Zabić wspomnienia/ Reign Over Me.. zakochałam to się ostatnio w przyprawie kotanyi skrzydełka kentucky i jeszcze innej firmy, chyba prymat kurczak ognisty;) pycha! i wcale nie muszą być skrzydełka, spróbujcie