Widok

Zakupy - stacjonarne czy przez internet?

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam potrzebę. Ale orientujecie się, czy są opcje zrobienia zakupów online? Myślę o takim rozwiązaniu, żeby zasugerować rodzicom na czas koronawirusa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A masz ich aplikację?

Jeśli chodzi o płatności za zakupy przez internet, korzystał ktoś może z płatności PayPo i może powiedzieć czy warto?

Korzystałam kilka razy i naprawdę można polecić takie rozwiązanie. Teraz coraz więcej sklepów online ma ta opcje tutaj możesz sobie sprawdzić jakie https://paypo.pl/home/dostepnesklepy. Dla mnie fajne jest do ze na płatność ma się 30 dni więc jak nam nie podpasuje zamówiona rzecz to odsyłamy i nie ma nic do zapłaty.

Dla mnie świetna sprawa takie płatności odroczone. Można sobie poszaleć na promocjach przed wypłata. Prosto się z tego korzysta, wszystko jest tak jak opisują na swojej stronie https://paypo.pl

Spoko sprawa. korzystałem i było git

Korzystałam pare razy kupując przed wypłata i było w porządku. Wszystko tak jak mają napisane wystarczy spłacić w ciągu 30 dni. Bardzo wygodna forma płatności

Korzystałem przy zakupach w 4f i okej. Ze zwrotami tez nie ma problemu

wybrałem ta opcje kiedyś jak robiłem zakupy w 50 style jak były promocje a ja byłem przed wypłata i wszystko ok. Rejestrujesz się szybko i masz 30 dni na zapłatę. Tak jak pisali wyżej fajna sprawa i warto czasem skorzystać

Spoko jest teraz ta opcja gdzie robisz zakupy w apce żabki i na szybko odbierasz gotowa torbę

Wygodna opcja- płacisz w terminie 30 dni i tyle. Masz więcej czasu więc dla mnie warto czasem skorzystać

Jakie polecacie drogerie internetowe?

Wolę stacjonarnie. Często robię zakupy w Carrefour. Mają dużo promocji i rabatów.

Ja ostatnio kupowałam buty w CCC stacjonarnie, ale zapłacę dopiero w ciągu 30 dni. Dzięki PayPo jest taka możliwość i do tego w wielu sklepach! Wszystko bezpiecznie i bez podawania danych karty.

Teraz wiele sklepów oferuje zakupy online z odroczoną płatnością, sprawdźcie https://paypo.pl/ ! Super wygodna opcja i można płacić w ciągu 30 dni za zamówienie :) Albo nawet rozłożyć na raty !

ja robiac zakupy zywnosciowe w sklepie mam problem by znalezc cos swiezego zawsze pomiedzy swieze wciskaja stare przeterminowane -ostatnio nawet w mleku w woreczkach po przyniesieniu do domu stwierdzilem,ze jest zwazone pozostale byly ok-dlatego dziwie sie tym,korzy kupuja online -wtedy sklepy maja okazje sie pozbyc przeterminowanych bo przeciez nie wszyscy beda skladac reklamacje-kupuje jak widze,ze jest naprawde swieze -ostatnio z zona bedac w sklepie chcielismy kupic majonez jednak zamiast daty waznosci widnial kod-poprosilismy pania o podanie nam dokladnej daty waznosci -wziela od nas sloik majonezu udala sie na zaplecze -po czasie przyniosla nam sloik i poinformowala,ze wazny jest do lutego 2022 roku-jakiez bylo nasze zdziwienie kiedy na dekielku zamiast gdzie pisalo kod......widniala data 20 luty 2022-czy sklep sam wystawia date waznosci zamiast producenta? powyzsze przyklady podaje pod rozwage zamawiajacym online-

Ostatnimi czasy w ogóle nie chodzę do sklepu kupować rzeczy. Musiałam teraz kupić nosidełko ergonomiczne dla swojego dziecka wybrałam to https://carrylove.pl/nosidla-ergonomiczne. Po pierwsze taniej wyszło niż w sklepie stacjonarnym innym a druga sprawa nie musiałam nigdzie wychodzić.

Po co Ci nosidełko, jeżeli nigdzie nie wychodzisz?
;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

zakupy online są już na wysokim poziomie w prawie każdej branży oprócz spożywki. tu nadal problem. żeby zamówić zdrowe i przede wszystkim świeże owoce i warzywa, polecam tą stronę: https://e-owocewarzywa.pl/dostawa w Warszawie darmowy dowoz

To prawda, płatności odroczone to fajna opcja. Jednak ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu i nie ograniczać się do możliwości płatności sklepu, dlatego wybieram Twisto - u nich po rejestracji można opłacić zakupy w dowolnym sklepie ;)

@Saketer ja również korzystam z Twisto i jest to oczywiście według mnie najlepsza opcja płatności. wszystko jest bezpieczne i wygodne. Już sama rejestracja ok - szybka i bez problemów, mam karte płatniczą. Aplikacja w telefonie również pomaga wszystko ogarnąć

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (41 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry