Widok

Zakupy - stacjonarne czy przez internet?

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam potrzebę. Ale orientujecie się, czy są opcje zrobienia zakupów online? Myślę o takim rozwiązaniu, żeby zasugerować rodzicom na czas koronawirusa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

E.Leclerc ma moim zdaniem najlepiej rozwiązane zakupy online. Można sobie wszystko zamówić z domowego zacisza i odebrać w wybranym sklepie. Dzięki temu robię zakupy i dla siebie i dla rodziców, bez konieczności błąkania się po sklepie oraz nie jestem uwiązana w domu, w oczekiwaniu na dostawę. Dodatkowo korzystam też z ich aplikacji rabatowej, więc cenowo wypada to naprawdę korzystnie. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że nagle przestały mi różne nieplanowane rzeczy, w stylu kubełek lodów, "wpadać" do koszyczka. :D

Ja już głównie przez Internet. Najbardziej pasuje mi pod tym względem E.Leclerc. Poza tym mają też najlepiej działającą aplikację sklepową Bonus. Wszystko szybko i wygodnie. :)

Zakupy online to najlepsza forma zakupów. ;)

Zakupy spożywcze online z dostawą do domy w Gdyni robię najczęściej w https://www.sklep.bacowkatowary.pl/ W ofercie sklepu internetowego znajdziesz m.in. kabanosy wieprzowe, kabanosy z jelenia, grzyby marynowane czy pierogi ruskie.

A słyszeliście o czymś takim, jak cashback? Wiecie, jaka może być to rewelacyjna propozycja dla Was? Wejdźcie koniecznie na stronę https://wskoczpokase.pl/oszczedzanie/ranking-cashbackow/ i sprawdźcie sobie ranking cashbacków. Wszystko polega na tym, że instalujemy wtyczkę, dzięki której macie zniżkę na zakupy.

Sporo rzeczy kupuję przez internet. Jest to bardzo wygodne. Najczęściej korzystam z płatności odroczonych Twisto. Teraz już sporo sprzedawców ma taka opcję płatności u siebie w sklepach. Jest to bardzo fajne bo nie muszę płacić zaraz w dniu zakupu tylko mam na to określony czas.

Tylko przez internet. Oszczędność czasu i pieniędzy, bo nie kusi mnie wszystko wokół. Robię nawet zakupy spożywcze przez internet w sklepie Lubi (Olsztyn) i już nie wyobrażam sobie jeżdżenia i tracenia długich godzin na zakupy.

u mnie również większość zakupów również przez internet. Jeśli chodzi o płatność to korzystam z płatności odroczonych Twisto. W sumie płącę z Twisto zarówno za zakupy stacjonarne jak i internetowe. Możliwość odroczenia płatności jest bardzo wygodna

Ja zamawiam online na barbora.pl Duża oszczędność czasu, zakupy robię w przerwie w pracy, wracam do domu to już najczęściej na mnie czekają. Nie ma problemów nawet z dowozem w weekendy.

hej, a ja się do nich zraziłem jak się okazało że przy dostawie są braki w zamówieniu a akurat potrzebowałem produktu do obiadu.
Spróbowałem w Frisco i powiem szczerze że mają nawet większy asortyment od barbory w dodatku dostałem kody rabatowe na kolejne zakupy. Mogę ich polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem bardzo podobną sytuację... chciałem zaoszczędzić czas, a i tak musiałem lecieć do sklepu po produkty na obiad.
Spróbujemy z Frisco ;)

Potwierdzam, we Frisco szerszy asortyment. Łatwo się zamawia ;)

Ja osobiście całkowicie się przerzuciłam na Frisco, duża wygoda i spoko ceny przeliczając sobie czas i paliwo, od dłuższego czasu korzystam i zawsze wszystko jest bez zarzutu

WOW 4 osobowości.......ha ha ha

Sporo zamawiam przez internet. Zakupy spożywcze też robię online na barbora.pl, bo to jednak duża wygoda jak mi pod drzwi dowiozą, a ja nie muszę tego dźwigać.

Polecam Barbore, osobiście nie miałam z nimi żadnych problemów. Żadnych braków w zamówieniach, a dostawa zawsze na czas.

Zawsze wolałem stacjonarne i nie mogłem sie przekonać do takich przez internet ale jak juz zacząłem zamawiać w ten sposób to stwierdzam, że to moja ulubiona forma zakupów

Ja wolę internetowo. Czasem wieczorem coś poszukam. Jest to bardzo wygodne.
Od kilku miesięcy korzystam jeszcze z płatności odroczonych Twisto . Dla mnie to bardzo wygodna i opłacalna froma płatności. Mogę odroczyć płatność czy nawet rozłożyć ja na raty.

@Łucja również płacę z Twisto. Jest mega fajne i żałuję, że tak poźno zaczęłam z niego korzystać. Rejestracja prosta i szybka, warunki jasne. Nigdy nie miałam żadnych problemów z płatnościami

Myślę, ze koronawirus sprawił, ze zaczełam więcej kupować w sklepach internetowych, Kiedyś nie robiłam zakupów tak często, w ostatnim czasie praktycznie wszystko kupuję przez internet. Jest o wiele taniej i o wiele wygodniej.

Szczegolnie dotyczy to akcesoriów medycznych
https://sklep.meringer.pl/

Zerknijcie sobie na rękawiczki jednorazowe w tym sklepie.Ceny są o wiele niższe niż w aptekach (szczególnie, ze rękawiczki do najtańszych obecnie nie należą).

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (41 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry