Widok

Zakupy ze stylistą

Korzystałyście z takiej usługi? jakie efekty i wrażenia? możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wrażenia super, trochę zaskoczenia, trochę konstruktywnej krytyki... Fajna sprawa z tą analizą kolorystyczną, krojami, materiałami. Byłam kiedyś z profesjonalną stylistką i zapłaciłam za 6 godzin 450 zł, a niedawno poszłam z dziewczyną której miłością jest stylizacja, zapłaciłam 200 za 5 godzin i byłam zadowolona do potęgi. Dziewczyna ma niesamowite wyczucie, podpowie, doradzi i w życiu byś nie powiedziała że nie jest profesjonalną stylistką. Zrobiłam zakupy i do dziś dnia jestem bardzo zadowolona z tych ubrań i dodatków. Przede wszystkim nie narzuca stylu jak te wszystkie przemądrzałe stylistki. Jak będziesz chciała namiary to napisz. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A to trojmiejska stylistka? Podaj namiary, plis. Marzy mi sie taki prezent sprawic mojej matuli.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zadzwoń Kochana pod numer 519-553-993 i pogadaj z babeczką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak, miesza w pobliżu Orunii Górnej ale nie wiem gdzie dokładnie.
Proszę o namiary na dziewczynę, o której piszesz. Potrzebujesz mail czy możesz napisać na forum? Chyba, że ta babeczka z Oruni, o której pisze Z. to ona:)
Ostola :-). Ja zajmuję się np. analizą kolorystyczną, analizą sylwetki, doborem garderoby i dodatków. Mogę też wybrać się do sklepu z klientką (ale wskazane wcześniej krótkie spotkanie, żeby ocenić typ kolorystyczny i sylwetkę).

www.justyna-art.pl

:-)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hejka Justyna! Dzieki wielkie. Problem w tym, ze moja matula nie mieszka w Trojmiescie. No ale moze cos sie postaram zorganizowac nastepnym razem jak bede w Polsce. Dzieki!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Z to ja Zośka :) Ten numer 519553993 do niej
Fajnie, poprzeglądam więcej opinii w necie i po świętach chętnie się umówię z którąś ze stylistek.
Czesć,
Akurat przeczytałam Twój post. Jestem na etapie poszukiwań stylisty, który poszedłby ze mną na zakupy:)

Czy mogłabyś napisać maila z namiarami na odpowiednią osobę?
Z góry dziękuję
E.Ch.
Ja polecam Olę Rogalska, młoda, rzeczowa, kompetentna osoba z niezwykłym wyczuciem stylu. Jak chcesz to zadzwon chociaz nie wiem czy jej nr jest nadal aktualny 506-850-764, chyba mieszka na wrzeszczu.
Znam stylistke, która była kiedyś modelką a teraz specjalizuje się w stylizacjach dla grubszych pań. Dziewczyna fenomenalnie ubrała moją mamę i siostrę i jeszcze kilka osób:) Wiem, też, że cennik ustala indywidualnie - nie zdziera i jest taką "dobrą duszyczka".

Nie wiem jak u niej z terminami, bo dużo podróżuje, Jak jest ktoś zainteresowany to zapytam się jej czy mogę podać tutaj namiary na nią.

I dziewczyny uważajcie - temat jest nowy i sporo dziewczyn chce tak dorobić a niekoniecznie mają odpowiednią wiedzę i przede wszystkim podejście do klientki jak do kumpeli, której trzeba powiedzieć, że, np. w mini nie jest jej dobrze:)

Pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam takie zakupy w ofercie
ZAPRASZAM na moją stronę
http://www.image4you2.pl/pl/oferta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prosze podaj namiary na te stylistke,wlasnie kogos takiego poszukuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karina 80 - mozesz podac namiar na stylistkę dla puszystych?
Nie korzystam bo zazwyczaj mam inne zdanie na swój temat niż inni a chodzi o to abym to ja sie dobrze czuła a nie ktos patrząc na mnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba świetnie sama daje sobie radę nie potrzebuje stylisty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram. Osoby korzystające ze 'stylistów' są beznadziejne. Jak można nie mieć własnego stylu?! o materiałach i krojach to można poczytać sobie w Burdzie (Burda - magazyn krawiecki).
Nie marnujcie pieniędzy na takie głupoty bo stylista śmieje się za waszym i plecami i ciągnie od was niezłą kase.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Chętnie wezmę od Ciebie te namiary :-)
do góry