Widok

Zalamana... ;-(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NIE WIEM CO MAM ROBIC...

Wiem, ze to forum nie jest dla osoba z takim problemem jak moj, ale ja naprwde nie mam z kim pogadac.

W czerwcu mial byc slub, i jeszcze do dnia wczorajszego tak mialo byc: sala, fotograf, kamerzysta, kosciol, suknia juz jest. Ale dzis juz po co to komu...

Wczoraj wylalam najwiecje lez w swoim zyciu i dzis nie moge sie pozbierac. Mezczyzna ktorego kochalam calym sercem i kocham dalej zranil mnie...

Byla klutnia, nie wiem od czego sie zaczelo, chyba od mioch widzi mi sie! Telefoniczna. Od slowa do slowa i ja wybuchlam... powiedzialam, ze nie jest wart mojej milosci, ze go nie kocham i ze go zdradzilam (nie raz). Oczywiscie go kocham i nie zdradzilam go (nawet przez mysl mi to nie przeszlo!) ale tak mu powiedzialam, zeby cierpial. Ale sie przeliczylam... to mial byc test, czy potrafi wybaczac... a on powiedzial, ze mam teraz pojsc do tamtego sie r******! Ze NIGDY mi tego nie wybaczy. NIGDY w zyciu. Powiedzial wiele slow ktore mnie obrazily i zabolaly...

Powiedzialam mu ze to byl zart... nie wiedzial co powiedziec... przepraszal, ale dla mnie chyba juz za pozno. Teraz ja nie potrafie wybaczyc... ;-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale on mnie wyzywal nie ja go!!!! Wiec do jasnej cholery on jest bez winy????
Kochana ale Ty go sprowokowałaś!!!!!!! Ciekawa jestem co Ty bys jemu powiedziałą gdyby on Ci powiedział, że Cie zdradził??!! pewnie zachowałabyś się tak samo. Więc zapomnijcie i będzie spokój, a na przyszłość nie starajcie sie siebie testowac - bo taki test nigdy do niczego dobrego nie prowadzi

Madziora ale to ty zaczelas i ty mu powiedzialas ze go zdradzilas, i mysle ze go to bardziej zabolalo ni ciebie jakies glupie wizwiska. 90% facetow tak wlasnie by sie zachowalo jak on. Ajak ty bys zreagowal jakby on ci powiedzial ze cie zdradzil? Zrozum on cie wyzwal w afekcie.
przegiełaś,
nie potrzafię ci nawet współczuć
i dobrze że to się stał przed ślubem, a nie po
bo co by nie było, jestes bardzo niedojrzałą osobą
ja wiem że wszyscy czasem przegną, ale bez przesady
.
Wszyscy wszystko co madre tu napisali, wiec za wiele dorzucac nie bede. Powiem tylko tyle, ze Twoj nazeczony mial wiele szczescia, ze zdazyl poznac sie na Tobie po slubie. Bo to Ty zawinilas, a probujesz zwalic wine na niego, to jest najsmieszniejsze. A moze wlasnie o to Ci chodzilo. Slyszalam o roznych gierkach kobiet, ale o tak glupiej jeszcze nigdy. Takze mysle, na cale szczescie dla Twojego narzeczonego byloby zostawienie Ciebie i ulozenia sobie zycia z kims normalniejszym, bo az strach pomyslec, co moze sie wydarzyc w przyszlosci....
Justynka, chyba chodzilo Ci o to, ze przed slubem...
juz to widzę gdybym w pierwszej lepszej kłótni powiedziała:
"zdradziłam cię, i to wiele razy"

a potem:
"he he ,żartowałam, chciałam cie sprawdzić, czy umiesz wybaczyć,
co nie wierzysz mi,
jak możesz mówić że jestem taka czy owaka,
przeciez mówię że żartowałam"

pięęęęknie, mój Paweł byłby zachwycony....
.
hmmm ciezka sprawa, ale ja mysle, ze jak mieliscie juz takie plany, to przetrwacie wszystko, przeciez mowi sie, ze milosc wybacza, nie zna co to bol i cierpienie.
Uwazam, ze troche przesadzilas, ale sama powinnas wiedziec co masz zrobic. Powinnas byc swiadoma swojego zachowania.
Ja zawsze mowie do mojego narzeczonego, ze zanim cokolwiek zrobi i powie, nich pomysli o mnie. Jak ja na to patrze i czy on na moim miejscu tez czul by sie komfortowo. Pamietaj, ze zycie nie jest uslane rozami, wrecz przeciwnie... spotykaja nas troski, krzywdy, problemy, ale po to jestesmy z ta druga osoba, by Nas wspierala i przez ciezkie chwile w zyciu mozemy przejsc razem, trzymajac sie za rece. :-)
Trzyjam sie cieplutko i glowa do gory.
...a jakby test przebiegł pomyślnie to mogłabyś go zdradzać codziennie, a on by myślał że żartujesz i jeszcze by cię za to przepraszał....

NIE WYTRZYMAM ZE ŚMIECHU BUU HAHAHA :)))))))))))))))
No dokladnie przeciez tojest chore robienie takich testow,co to ma na celu??????? myslalas ze powie kochanie nic sie nie stało.wcale mu sie nie dziwie ze tak cie potaraktowal...robisz mu nie potrzebne chore jazdy bez powodu!!!
Zgadzam sie w pelni z moimi poprzedniczkami. Nie dziwie sie jego zachowaniu bo kazdy afcet i nie tylko facet po takich slowacj h dostalby furii i to jest najlepszy dowod ze szkoro go to zabolalo tzn ze Cie kocha. 2 sprawa-jakby nie kochal nie oswiadczalby Ci sie bo niby po co? Nie zastanawiaj sie czy Cie kocha bo na pewno kocha tylko czym predzej go przepros o ile Ty tez go kochasz i jeszcze zalezy Ci na tym zwiazku. Inaczej poprostu stracisz faceta. Zreszta podejrzewam ze jak przeprosic ta drzazga i tak bedzie tkwic w jego sercu i oboje tegfo nie zapomnicie.Nie popieram Twojego zachowania ale wiem jedno przeprosic go musisz,bo to Ty zawinilas a nie on. Odezwal sie niegrzecznie,ale tylko pdo wplywem tego co uslyszal,mial prawo. Kazdy na jego miejscu powiedzialby to samo... wierz mi

no ładnie... :)))
a wydawałoby się, że decyzję o ślubie podejmują tylko dojrzali ludzie... ale widocznie czasy się zmieniły (!?)

pozdrawiam :)
własnie. nic dodac, nic ujac!!!
Kobieto, schowaj swój - jak t ujęłaś - ośli upór do szafy i przeproś go, bo to Ty nabroiłaś i to ostro.
Z tego co ja tu widze to ty chyba nie doroslas do milosci i slubu. Zachowalas sie jak dziecko.
No prosze, i kto udziela takich dojrzałych rad? Nasze slonko? :) POzdrawiam
Jak moje poprzedniczki uwazam ze przegiełaś
ja mam juz troche lat na karku istaz w zwiazku i wiem ze gdyby mi mój kochany powiedział że mnie zdradził a potem za chwile ze żartował to nigdy bym mu nie uwierzyła a wyzwałabym go tak samo jak twój ciebie

Jestem penw ze jestes małą ,rozkapryszona dziewczynka której się w życiu nudzi i robi takie numery
Nie przejuj się !!
Wiem jak to jest bo sama jestem podobnie stuknieta!!
Nie raz powiem co w złości jakąs głupote a potem żałuje!!

Druga sprawa to ze on chyba wie jaka ty naprawde jestes i ze bys go nigdy nie zdradziła!!
My tez czasem w kłutni rózne rzeczy sobie mowimy głupie naprwde bardzo głupie,takie ktore czasami bardzo bola, ale godzimy sie bo sie kochamy i wiemy ze to co sie mowi w złosci to tak naprawde sie nie mysli !!!!

Trzymaj sie mysłe ze jesli twój chłopak naprawde cie zna to ci wcale w to nie uwierzył tylko tez był zły i nagadał ci głupot!
wątek powinien nosić nazwe GŁUPIA a nie ZAŁAMANA

nic dodać nic ująć, dziewczyny już wszystko powiedziały. Mogę zrozumieć porywczość, brak dojrzałości, nawet wypowiadanie okrótnych słów, ale kłamstwa które ranią tak głęboko i dopraszanie się przeprosin??!!
Wolne żarty!!! Ukoż się jeśli Ci na nim zależy i zastanów co potem.
A jeśli Ci nie zależy- to może się okazać, że chłopak ma fuksa i kłopot z głowy.

Ale mimo wszystko życzę powodzenia.

glupia jestes !! a z niego to super kochanek !
do góry