Widok

Żaluzje plisowane - gdzie zrobię w okolicy Banina?

możecie mi polecić kogoś z okolicy, u kogo zrobię zaluzje plisowane bądź standardowe ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma Trik mają swoją siedzibę na Kowalach. Przyjeżdżają na pomiar do klienta. Solidna i tania firma:) polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rolety robiłam u p. Sebastiana Ratowt z firmy Sprint serwis - mogę go polecić i poisy itp rzeczy też robi.

https://www.facebook.com/SprintSerwisSebastianRatowt?pnref=lhc
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tez polecam! Mam od kilku lat rolety od p. Sebastiana i nic się z nimi nie dzieje i są super
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Sebastiana ze sprint rolet, ceny konkurencyjne, a na hasło jestem z polecenia od sąsiadki z Banina daje rabat. Nie ma problemu z gwarancją,my robiliśmy u niego plisy 3 lata temu teraz po praniu wyszedł mały defekt i po jednym telefonie p. Sebastian przyjechał zabrał rolety a za tydzień mieliśmy nowe. Bardzo duży wybór tkanin i rozwiązań systemowych. Polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
telefon do p.Sebastiana 510 189 098
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
firma Omega z Matarni. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

do góry